靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
過兩日過澳門試打cash game,

有咩要留意或指點下

扮tom dwan 學下做戲
ching一開始玩羸定輸多?有無試過輸好多?
博雅出入錢易,又快。又多魚
一日執幾千

博雅係打真錢?
博雅poker?

咪再提呢隻廢game 做牌做到

博雅

憑咩咁講

係咁bad beat, d牌又好能易估

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

玩pokerstar好過 要玩網上的話

pokerstar好似係用咩唔同玩家既滑鼠軌跡黎生成d牌, 接近真正隨機(好似係)

有冇D 網上poker room 可以好方便咁入錢同拎錢??

同問
中五畢業,兩層樓揸手
答到嘅都會答
樓主潛水
想問次次都咁樣輸比人可以點玩落去
輸冤家輸最誇張係咩

試個揸四條,輸同花順/大我少少既四條

即認輸

見到路過講鋪冤家牌 係賭場我揸過鋪AA 有條友raise我680 我pre flop打1500 2家call咗, 個flop出A,A,5 我打3000 得1家 call, 心諗睇住食 turn派隻J 我check 佢打8000 我齋call, river跌隻紅心4出嚟 我都估我100% 我allin, 仆街 佢call, 俾佢bad beat 嬲撚到仆街 個晚成晚訓唔著

你係咪打錯 我睇左幾次都睇唔到佢點bad beat 你

即係人地拎2,3紅心呀😂

冇撚有錯 佢jor蛇花 點知中同花順 示意圖。。副牌唔見咗隻紅心4

4條A輸同花順,仲有乜好講
機率咁高都唔去根本以後唔駛賭錢

其實如果係美國發生已經發左達,我打開個賭場bad beat jackpot 已經去到三十幾萬美金
做左幾年魚,又廢又燥,成日tilt
樓主潛水

Sorry, I am back now!
想問次次都咁樣輸比人可以點玩落去

如果你提前All in 輸就冇嘢好講,poker都講運。但如果你俾人邊打邊開到River輸,你可以改變一下自己嘅打法,例如早D all-in人,A7一定call唔落,如果你只係加注少少,人哋反而覺得你可能係買花。
輸冤家輸最誇張係咩

試個揸四條,輸同花順/大我少少既四條

即認輸

見到路過講鋪冤家牌 係賭場我揸過鋪AA 有條友raise我680 我pre flop打1500 2家call咗, 個flop出A,A,5 我打3000 得1家 call, 心諗睇住食 turn派隻J 我check 佢打8000 我齋call, river跌隻紅心4出嚟 我都估我100% 我allin, 仆街 佢call, 俾佢bad beat 嬲撚到仆街 個晚成晚訓唔著

你係咪打錯 我睇左幾次都睇唔到佢點bad beat 你

即係人地拎2,3紅心呀😂

冇撚有錯 佢jor蛇花 點知中同花順 示意圖。。副牌唔見咗隻紅心4

4條A輸同花順,仲有乜好講
機率咁高都唔去根本以後唔駛賭錢

其實如果係美國發生已經發左達,我打開個賭場bad beat jackpot 已經去到三十幾萬美金

好多線上撲克都有bad beat jackpot
過兩日過澳門試打cash game,

有咩要留意或指點下

平常心。勝不驕,敗不餒。贏咗錢可以去桑拿玩下。
樓主打法係講feel定theory?

講feel多,但係因為打左咁多年,好似運動員啲muscle memory好多直覺唔多唔少都係base on odds。唔係真係亂咁打feel。
dan爺

條友成日喺美國Aria打,可以去碰下運氣
樓主仲會唔會考慮直播

係呀遲啲諗住直播下啲線上tournament。
支持!
一直對poker 有興趣 但乜都唔知 白紙一張 第一步係做乜
有冇咩書睇
樓主潛水

Sorry, I am back now!

樓主仲會唔會考慮直播

係呀遲啲諗住直播下啲線上tournament。

呢排台灣宣傳N8都宣傳得幾勁
同時都多左好多人直播
考慮下玩場錦標賽 俾我地學下野都好
宜家有咩Online poker room 好玩? 除左pokerstars
一直對poker 有興趣 但乜都唔知 白紙一張 第一步係做乜
有冇咩書睇

第一步應該係追下post 先
會唔會有巴絲有興趣打德撲圈
一日執幾千

博雅係打真錢?

點提錢?
我一路以為博雅玩虛擬錢
一日執幾千

博雅係打真錢?

點提錢?
我一路以為博雅玩虛擬錢

可以同 d 遊戲幣商 買賣 d game 錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞