靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
樓主幾有料
不過想知樓主大概幾歲開始玩
又學左幾年呢

有冇老前輩教你?
全部睇書自學?

仲想問佢係唔係草完錢先出黎玩?仲有之前輸過幾多錢

我19先歲開始玩,膽粗粗攞住20萬本, 嗰陣打50/100,每日輸一萬就一定要迫自己停。

19歲有20萬本
中五畢業可能早出黎做野
LM
有冇見過啲桌面上既恩怨帶到桌面外?多唔多,講下八卦
乜鳩都冇答過 帶人遊花園
證明又冇
人地問你點賭 你話睇書
睇乜撚又唔講
捐番入你老母個西到啦
100蚊就有你份

日和真係垃圾人
人地你問我答 分享下
你哩種人一地玻璃真係不知羞恥
有埋圖真係大大把打落你個含撚咀到
樓主你好 我依嫁21歲 斷斷續續咁接觸poker幾年 但係好撚廢 連ps nl2都被beat
我認真想grad 左之後做職業 有好多有問題想請教你 有無咩方法可以聯絡你 希望有機會可以跟你學野
個b poker reg左香港入唔入到錢,點入,又話要住宅證明個d,咁煩既咩?佢入面計係美金定港紙?
樓主有冇同過full tilt果堆高手玩過?有冇野分享

我少打Online,第一始終信唔過電腦呢啲嘢,至於澳門CG都同Phil Ivey,Tom Dawn, Daniel Juggleman打過。

tom dwan打cash係咪好似broadcast咁成日打鳩牌?睇佢d精華真係好想笑
有無手足有入錢玩pokerstar
平時去maCaU 邊到有
,一千玩
到tourment ma?
輸冤家輸最誇張係咩

試個揸四條,輸同花順/大我少少既四條

即認輸

見到路過講鋪冤家牌 係賭場我揸過鋪AA 有條友raise我680 我pre flop打1500 2家call咗, 個flop出A,A,5 我打3000 得1家 call, 心諗睇住食 turn派隻J 我check 佢打8000 我齋call, river跌隻紅心4出嚟 我都估我100% 我allin, 仆街 佢call, 俾佢bad beat 嬲撚到仆街 個晚成晚訓唔著

你係咪打錯 我睇左幾次都睇唔到佢點bad beat 你

即係人地拎2,3紅心呀😂

冇撚有錯 佢jor蛇花 點知中同花順 示意圖。。副牌唔見咗隻紅心4

名我就唔開啦廢事有人尋仇,例如一個人可以賣出200%,只要佢輸錢佢都係賺錢。例子:有10個金主每人做我20%,遊戲結束了,我輸了$100,每個金主要找$20,我得到$200。咁就輸錢都變贏錢。

唔係呢行既我真係睇唔明...條腸有無得再畫出啲

金主夾我20%賭本,當100萬輸哂既話金主比返20萬我,金主之間唔知,我搵十個金主每人夾我20%,我輸哂既話會問返果十個金主每人攞20萬,所以我總共賺100萬

即係如果得一個金主
佢出20我出80
deal左輸哂佢都會畀返20我
實際輸60, 個金主都會輸40
咁都肯deal既

你幻想係夾錢一齊打,金主出20我出80。如果輸晒金主就輸20我就輸80。如果贏$100,連自己本即係總共有200。按照八二分帳,金主有40我有160。

食幾家茶禮唔驚俾人查到你咪仆街

同埋正路你100萬輸哂,仲要俾20萬你
你要幫佢贏過好多錢先會肯咁投資落你到喎

其實都係架澳門街好細,尤其是撲克圈。好多時候啲金主都係你以前贏過佢錢佢又賞識你。

D金主係乜嘢人
樓主有冇同過full tilt果堆高手玩過?有冇野分享

我少打Online,第一始終信唔過電腦呢啲嘢,至於澳門CG都同Phil Ivey,Tom Dawn, Daniel Juggleman打過。

樓主已經成為左我偶像 ff緊你call tom dawn bluff

串啲講句其實我依家都上咗岸,目的都唔係來曬命,只不過想係LIHKG睇吓幫唔幫到啲想成為職業撲克手嘅人姐。打撲克同賭錢其實係有些少唔同。你哋唔信我我唔會怪你地,始終係網上世界。架車係幾年前同啲老細打大10000/20000大Game贏返嚟。

LEO PANG?
樓主有車
strongpost睇到好過癮
其實主要個策略係點?
睇概率?睇各個玩家眉頭眼額?
例如有好牌既會有一個反應,差既另一個反應?
自己要識扮野?

之前同fd玩成日黎d 9唔搭八,想上都冇得上
Ching 多數即日來回?
樓主我個膽細係咪應該玩百家樂

同埋你未答我,暈船浪可以點搞!!!?

香港網上賭外國個d網係咪犯法

坐車上珠海番澳門
上網邊到有得玩真錢?
巴打其實信唔信每個人天生適唔適合賭依方面?姐係好似有冇賭運咁?賭親都贏多輸少
留名等頭幾頁d撚屌返生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞