靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
講真而家貴賓廳真係難撈咗好多,自從小熊維尼上台之後澳門貴賓廳一直都難搞。巴打你等疫情過後賭業有冇得復甦先再諗啦。你見洗米班大佬級人馬呢排都低調左就知。
打Omaha比賽多,一半左右cash finish
好丫 多謝你意建
想知依家用vpn玩唔玩到pokerstars
Tg: letsvapepal

Thanks!
終於追晒post! 賭聖巴打你好厲害,已入化境!
我都係初哥,宜家3/4時間online poker練,1/3時間讀online course學理論,真係睇得出有進步。

不過學你話齋,心態管理好重要,成日玩耐咗會悶,唔守住紀律就會輸。
1/4時間讀online course
其實真係唔好鬥氣,tilt就要認,自己打過幾十蚊到成千萬buy-in,真係會好相信人有三衰六旺。除非你決定一世唔賭,否則無謂爭一時之氣。
賭聖你宜家上咗岸,閒時會點過日晨?咁後生上岸會否無咩目標?
平常都係睇吓書,打下機/online tournament,而家玩奧馬哈多。人越大就會成日覺得自己唔夠叻想學習多幾種技能,之前去過pepper lunch做兼職學日本人嘅SOP。
覺得自己技術很差,成日輸自己.....睇多啲書有幫助嗎?
想知啲大game搞手 500/1000以上
除咗為左抽水仲有冇其他目的?
宜家通常打幾大? 點樣可以再打好小小
$10/$20,真係熟能生巧,同埋每手牌都花時間諗下所有可能性。
贏錢,做保險
ching而家online poker用咩平台?
N8?
樓主仲喺度?
想問依家2021有咩online poker比較公正少少
適合新手入場
入金嗰啲唔好咁複雜咁
公平來講只要唔係嗰啲私局(ig fb叫你入俱樂部好多魚俾你打),大牌子例如PokerStars GGpoker都真係公平認證。入金超難因為香港任何除左馬會嘅網上賭博都係犯法,大brand係唔會做犯法嘢,同埋香港市場太細,冇乜肉食。我自己通常用VPN UK debit card或大陸網上銀行過數。

新手來講你先打細stake $0.05/$0.10吸收經驗最好。
N8
nline poker多新手 打$1/$2 每晚9:00開game 仲有13張同OFC大菠蘿玩 歡迎DM
https://t.me/th8ied
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞