淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
想問如果集運張單話我郵政超限,我應該點做

咩叫郵政超限??超重??
超重咪分2單。

應該唔係超重 得把遮同mon貼
買包猫砂冇得揀官集,唯有寄去私集,私集度我揀返用順豐,佢又肯幫我寄,都唔知咩玩法

貓砂都淘 唔重咩
唔用toplink 用乜好?
買包猫砂冇得揀官集,唯有寄去私集,私集度我揀返用順豐,佢又肯幫我寄,都唔知咩玩法

貓砂都淘 唔重咩

用開果隻香港冇左代理,主人又用開無計唯有淘
Dimbuy呢排入倉勁慢,有件貨淘寶速遞星期四顯示已收貨,但到今日佢都未更新到入倉

shipbao/hotbuy/buyandship/us-ex/dimbuy
晉越/立德/淘派/到貨啦/多寶/新世代/瘋狂集運/神州集運/夜貓菲兒/

上面有伏,有唔伏。
我唔講咁多,費事俾人係打手。
大家如果知道有集運公司,不在上表。
請告知,集運補全計劃進行中。

千奇唔撚好用神州
平時只用官集新手想問

打算買山狗cam但官集唔送
呢個情況係咪要用私集?要叫佢拎走舊電嗎?定可以照寄?

如果我大陸有地址收, 可以send去果個地址再自己用順豐送香港?
呢個情況要唔要拎走舊電?

Thanks
垃圾神州集運,等左10日先發貨
我fd用集運王,第二轉都到左
成撚日同我講雙11好忙,忙到12月,on撚9
平時只用官集新手想問

如果我大陸有地址收, 可以send去果個地址再自己用順豐送香港?

Thanks

有d集運唔會理個電池照運,我識嘅得集運王
用開神州,佢官網寫果句野老點左,以為雙十一啲貨已經消化左 岩岩淘左堆野送過去,入倉又好快,點知聽到你地講雙十一到依家都未發貨,我啲貨應該出年先收得到
平時只用官集新手想問

Thanks

有d集運唔會理個電池照運,我識嘅得集運王

之前用多寶買過,舊電照樣落到黎

如果你自己私人用順豐寄落黎就應該要拆電,順豐好多野都係禁運
神州都唔知發生咩事 勁垃圾 明明之前算OK

成十日又唔覆機食屎喇巴打千其咪用
我用多寶 雙11都好快到手
但見佢fb page比人屌到七彩
可能係我好彩啦

神州真係好撚on9,以前都唔係咁
日日都覆呢段:
親 真的非常抱歉的 由於現在是發貨的高峰期 發貨量暴增 倉庫同事都在通宵安排出貨的 您的訂單我通知倉庫那邊加急安排下的 給親造成的困擾真的抱歉的/:819部份客服到倉庫幫忙出貨的 客戶咨询量大,并非有意怠慢親,有问题请親留言,我会尽快给親回复,谢谢親的等待和理解
其實唔係好想轉集運 又要開集運ac,又要轉地址,又要睇下邊個自取近,又要睇下quality點
巴集呢輪死左之後仲有邊間係搞掂雙11 d蘇州屎
瘋狂集運正常番未啊
用官集係咪可保平安?
今個月3號比錢個批已發貨

上個月23號比錢個批就包都未打

神州斷鳩估

神州真係好撚on9,以前都唔係咁
日日都覆呢段:
親 真的非常抱歉的 由於現在是發貨的高峰期 發貨量暴增 倉庫同事都在通宵安排出貨的 您的訂單我通知倉庫那邊加急安排下的 給親造成的困擾真的抱歉的/:819部份客服到倉庫幫忙出貨的 客戶咨询量大,并非有意怠慢親,有问题请親留言,我会尽快给親回复,谢谢親的等待和理解

屌佢老母臭化西 乜鳩野都唔撚應 死堆廢物

shipbao/hotbuy/buyandship/us-ex/dimbuy
晉越/立德/淘派/到貨啦/多寶/新世代/瘋狂集運/神州集運/夜貓菲兒/

上面有伏,有唔伏。

集運王 平時用開
btw 巴集今次真喺好慢

上面有伏,有唔伏。

補全左果堆都唔用就岩架啦
巴集入庫嗰part好似已經正常番
我今日簽收嗰啲件都好快入左庫
不過唔知仲做唔做到今發明到
今個月3號比錢個批已發貨

上個月23號比錢個批就包都未打

神州斷鳩估

因為已經沉左底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞