淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我想問下大家
如果集運公司要賠比我
佢係賠支付寶個ac
但係我冇實名咁會唔會用唔到d錢嫁
ps:我用八達通比

一定會
有冇人知邊間集運天水圍最多自取點,用過巴集,但而家慢左一日先運到
集運王係咪有到付??
集運王係咪有到付??

有冇人知邊間集運天水圍最多自取點,用過巴集,但而家慢左一日先運到

同問
集運王係咪有到付??

集運買零食貨件內容要寫咩

是但啦,咩都得,佢地都唔check 我寫家品
第一次用淘寶, 有野想問.
我揀完野, 地址果度揀咗官方集運(順豐), 打算喺自提點拎貨.
之後用PPS比完錢, 但好似無揀到喺邊個自提點拎.
想問下佢係唔係啲貨齊晒之後先再揀自提點, 定係之前要SET定?

因為我之前SET既係假地址, 所以驚佢齊咗之後直接送去個假地址度.
有無巴絲打可以解答下
我揀完野, 地址果度揀咗官方集運(順豐), 打算喺自提點拎貨.
想問下佢係唔係啲貨齊晒之後先再揀自提點, 定係之前要SET定?

[img]https://s30.postimg.org/6xesxrdoh/taobao.png[img]

因為我之前SET既係假地址, 所以驚佢齊咗之後直接送去個假地址度.
有無巴絲打可以解答下

要等份件到左順豐個集運倉後先有得揀
你宜家未比曬錢架,順豐顯示入倉後要再比多一次大陸到香港既運費,個陣可以再揀自提點或送上門。

唔該晒先, 另外想問問:

1. 佢D件齊晒時會通知我比運費同揀運送方法?
2. SF深圳集運倉去香港自提點既運費係佢齊晒貨時比定自提點拎時比?
想問問呢,如果想係淘寶買WEBCAM,靚少少既,有冇推介?
有冇人試過買電腦mon 見到32吋2kmon都係千幾蚊幾心動 不過就國產牌子

點解產品野唔係隔離問
點解產品野唔係隔離問

回錯POST,SOR
唔好寫係野食就乜柒都運到

試過運打火石都冇事
我想問下大家
如果集運公司要賠比我
佢係賠支付寶個ac

一定會

咁點算
我想問下大家
如果集運公司要賠比我
佢係賠支付寶個ac

一定會

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

[img]https://s30.postimg.org/6xesxrdoh/taobao.png[img]

有無巴絲打可以解答下

要等份件到左順豐個集運倉後先有得揀
你宜家未比曬錢架,順豐顯示入倉後要再比多一次大陸到香港既運費,個陣可以再揀自提點或送上門。

唔該晒先, 另外想問問:

1. 佢D件齊晒時會通知我比運費同揀運送方法?
2. SF深圳集運倉去香港自提點既運費係佢齊晒貨時比定自提點拎時比?

1. 你要去淘寶集運個頁面自己留意住份件到未,通常要幾日先簽收。簽收後再等幾個鐘先會入倉。
2. d貨到齊SF集運倉 >揀自提點 >比錢 >等收SMS提示攞件

明白晒,唔該
我想問下大家
如果集運公司要賠比我
佢係賠支付寶個ac

一定會

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

成四百蚊窩
一定要翻大陸整?

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

成四百蚊窩
一定要翻大陸整?

仲要你有兩個大陸銀行戶口先實名到

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

成四百蚊窩
一定要翻大陸整?

仲要你有兩個大陸銀行戶口先實名到

仆街 死得啦第一次淘寶就比條友整唔見十幾樣野 可唔可以叫佢用第二種方式賠嫁
有無巴絲用過新世代?
淘左榴連干同酸辣粉
但睇怕賣家個箱應該大大隻字寫住良品/零食店
我見新世代簽收左我個榴連干 但無update入倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞