淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
神州一號比錢 係唔係準備奶屎?

中通意外咁表現幾好

其實用開中通一路都快同平

我第一次用官集 仲要送上門
一日都唔洗就到
我幾surprise
以前用過一排神洲,不過自從自提點個呀姐吹水話神洲班友做野好亂之後轉左會
巴集今次係衰潛水同玩抽獎囉, 好彩到最後都冇乜野
神州一號比錢 係唔係準備奶屎?

rip
之前用神州 但愈用愈差 而家用topexpress.....
出貨快 唔甩單 通常今日比錢 第二日到 👍
想轉會用集運王
官方集運送唔送電話?
如果唔得有無私集介紹?
想轉會用集運王

集運王幾好用
夠快
不過唔知算唔算貴
想轉會用集運王

集運王幾好用
夠快
不過唔知算唔算貴

平過你地日推夜推既巴集啦
想轉會用集運王

集運王幾好用
夠快
不過唔知算唔算貴

我樓下間雜貨鋪同時收集運王同巴打d貨
我用易兔 用左年幾 唔知係咪最平
但好快 淘寶速遞顯示收貨 半日唔洗已經係佢到更新到
如果6點前集運 大概一日會收到香港集運到貨(最慢2日試過)
同埋未試過唔見貨 試過係另一間唔見貨 有閉路都追唔翻
Ytd先比錢,同日下午開車落香港,今日一早就送到上公司 用淘派
屌 官集順豐
四日唔發貨
想轉會用集運王

集運王幾好用
夠快
不過唔知算唔算貴

我樓下間雜貨鋪同時收集運王同巴打d貨

羨慕 我樓下報紙檔得巴集
焗住用
我用易兔 用左年幾 唔知係咪最平
但好快 淘寶速遞顯示收貨 半日唔洗已經係佢到更新到
如果6點前集運 大概一日會收到香港集運到貨(最慢2日試過)
同埋未試過唔見貨 試過係另一間唔見貨 有閉路都追唔翻

我都用開易兔
雙十一嗰陣都只係比平時慢三四粒鐘入庫,
平時就兩三粒鐘左右啦
落香港照樣做到次日達
前面有人話易兔垃圾我心入面暗爽
屌你老母巴打仲係唔應我件貨點賠
仲有1件貨係佢到 聽日快快手運埋落黎仲唔撚再用
反正有200分用
1蚊運費都唔洗比
賣家話無提供集運 ,係咪姐係無其他方法寄黎香港?
用緊新世代,屯門嘅話都係隔日到
用過神州,重量亂咁嚟
夜貓都ok不過自取點太早收

你走去間士多到問人有冇運輸服務提供,人地話冇,你會點做?
你有諗過係自己問題呢?你問錯人。
直接找集運公司,集運公司網站會有教學,自己睇完唔明來問過啦!

ok

私集
買包猫砂冇得揀官集,唯有寄去私集,私集度我揀返用順豐,佢又肯幫我寄,都唔知咩玩法
想問如果集運張單話我郵政超限,我應該點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞