淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

成四百蚊窩
一定要翻大陸整?

仲要你有兩個大陸銀行戶口先實名到

仆街 死得啦第一次淘寶就比條友整唔見十幾樣野 可唔可以叫佢用第二種方式賠嫁

係咪集運公司黎?如果係香港有公司就同佢商量下可唔可以比翻cash你啦

唔該巴打 神洲黎
有無巴絲用過新世代?
淘左榴連干同酸辣粉
但睇怕賣家個箱應該大大隻字寫住良品/零食店
我見新世代簽收左我個榴連干 但無update入倉

回返自己先 已入倉
有無巴絲用過新世代?
淘左榴連干同酸辣粉

會幫你簽收 唔入倉既咩
我都有件琴日晏就簽收左 但到今日都未入倉 即係比佢扣起左?
有冇巴絲用過瘋狂集運?覺得點?

咁點算

1.搵有實名啲人幫你收
2.由佢
3. 去大陸搞實名

成四百蚊窩
一定要翻大陸整?

仲要你有兩個大陸銀行戶口先實名到

仆街 死得啦第一次淘寶就比條友整唔見十幾樣野 可唔可以叫佢用第二種方式賠嫁

係咪集運公司黎?如果係香港有公司就同佢商量下可唔可以比翻cash你啦

唔該巴打 神洲黎

我都同神州R左四日,終於叫有得賠,巴打加油
利申:上個月23日發貨去將軍澳自取唔見左件貨,好彩唔貴
有無巴絲用過新世代?
淘左榴連干同酸辣粉

會幫你簽收 唔入倉既咩

你都用新世代?
如果係 可以whatsapp下佢問下咩事
我前一兩日有件貨話簽收左 隔左好耐都無入倉
我問佢 佢話間快遞會自簽左先
有無巴絲用過新世代?
淘左榴連干同酸辣粉

會幫你簽收 唔入倉既咩

你都用新世代?

咁問下先
自簽好狗姐
想問下想買打機果D CODE,賣家話一比錢會有BOT寄去阿里旺旺
非實體呢D係咪唔搵得集運
想自己比錢又唔想交回鄉卡比支付寶
想問下想買打機果D CODE,賣家話一比錢會有BOT寄去阿里旺旺

代充咪得囉

btw hk支付寶買唔到?

代充咪得囉

咁夜都答我野,唔該晒
代充係咪搵人入錢落我支付寶

我成3年幾無入過支付寶,一登入佢就彈
你的支付寶賬戶存在安全風險。
請修改支付寶登錄密碼和支付密碼

跟手逼我交個人資料,完全用唔到

代充咪得囉

佢無實名 你叫佢用代充
代充完錢又無,CODE又無

代充咪得囉

咁夜都答我野,唔該晒

好似諗多左
我開過個新支付寶ACC試下先

代充咪得囉

咁夜都答我野,唔該晒

好似諗多左
我開過個新支付寶ACC試下先

要解綁左舊支付寶先用到新支付寶
解綁都係要交資料
我開埋新淘寶ACC+新支付寶 終於得左
唔該晒巴打
有冇巴打知火機呢啲用邊間運好
我諗住買成20kg野
見神州集運續重5rmb 1kg
平過其他集運咁多
到底神州集運有冇伏?

會幫你簽收 唔入倉既咩

你都用新世代?

咁問下先
自簽好狗姐

用左三次新世代運野食,都冇扣貨拒收
我諗住買成20kg野
見神州集運續重5rmb 1kg
平過其他集運咁多
到底神州集運有冇伏?

如果你買20kg 其實好多集運都會免左首重
唔洗食屎嘅
續重5rmb 1kg 都唔係特別平
我因為樓下得巴集所以照用 尋晚6點集 今日中午12點到馬鞍山錦泰自取點 所以正路都會照用

係無到付麻煩左d 次次都要轉帳
有冇人試過買電腦mon 見到32吋2kmon都係千幾蚊幾心動 不過就國產牌子

moon哩家野都係砌出黎
panel ,logic board,升壓/恆流板,dc 火牛

火牛冇事應該問題唔大,最多壞moon姐

咁問下先
自簽好狗姐

其實自簽依樣野好多間快遞都會咁做
玩耐d淘寶就會知道無得避

第一次淘寶 又見之前果d update得又快又準
無諗過有自簽呢樣野

其實自簽依樣野好多間快遞都會咁做
玩耐d淘寶就會知道無得避

第一次淘寶 又見之前果d update得又快又準
無諗過有自簽呢樣野

呢樣野一般大時大節會多啲
例如雙11雙12
Even 而家年貨節
屌第一次自己淘寶 跟我frd用多寶
睇錯續重係$4諗住好平 點撚知係$4/0.5kg
貴過其他 仲要買左舊野都幾重下 都唔知點拎返屋企
睇返網上多負評又呃秤 如果佢呃秤咁點 係同客服講定同送貨條友講定點?
下次一定要轉間再平d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞