淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
屌你老母 toplink
D人做野可唔可以唔好咁「拿西」呀?

上次淘塊mini ipad大小既摺鏡入倉寫41kg
後來問足幾日佢先幫我改返做0.41kg

今次買條褲又入撚左做32kg
屌你老母 無心做就咪撚做啦仆街

[img]https://na.cx/i/9r762Cx.jpg[img][img]https://na.cx/i/4dh3Ktc.jpg[img]

要不是要幫人淘 我都唔撚淘!

忍唔住笑左,SOR
巴絲們 求救
該寶貝不支持國際轉運服務,如果您需要購買,請取消國際轉運
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【权健艾草暖宫贴 暖贴 热灸艾灸女性体寒 暖宝贴热贴 5贴正品】¥AAkyzZke¥http://e22a.com/h.caO7dz?cv=AAkyzZke&sm=872981
想買呢樣
應該點做
巴絲們 求救
該寶貝不支持國際轉運服務,如果您需要購買,請取消國際轉運
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【权健艾草暖宫贴 暖贴 热灸艾灸女性体寒 暖宝贴热贴 5贴正品】¥AAkyzZke¥http://e22a.com/h.caO7dz?cv=AAkyzZke&sm=872981
想買呢樣
應該點做

用私集
屌你老母 toplink
D人做野可唔可以唔好咁「拿西」呀?

上次淘塊mini ipad大小既摺鏡入倉寫41kg
後來問足幾日佢先幫我改返做0.41kg

今次買條褲又入撚左做32kg
屌你老母 無心做就咪撚做啦仆街

[img][url]https://na.cx/i/9r762Cx.jpg[img][img]https://na.cx/i/4dh3Ktc.jpg[img][/url]

要不是要幫人淘 我都唔撚淘!

忍唔住笑左,SOR

上次係咪又係你
sor 我都笑左

係呀屌 又係我 我犯賤 我抵死 唔應該再用

忍唔住笑左,SOR

上次係咪又係你
sor 我都笑左

係呀屌 又係我 我犯賤 我抵死 唔應該再用

轉喇屌
想係小米入支led 枱燈同尿袋
見到講明話唔送香港同集運站
有冇人知可以點?用邊間私集好?
雙十二買咗兩個水晶簇唔同店
因為唔想煩用順豐官集一邊已經出咗貨
另一邊旺旺我話順豐100%拒收原石唔出貨
可以點做...有無人試過係咪真係會拒收原石
定係佢唔想出貨only?
我想問下
物流公司:邮政快递包裹
係toplink姐係邊間?

同埋toplink個貨物名稱係咪打番錢包1個咁樣就得?
雙11啲野終於到晒手 係時候盡情屌鬼

利申左先 雙11之前已經用過
Keep 住用嘅原因第一就係自提點近
第二就係夠快
第三就係cs 夠好

雙11第一轉貨都無問題嘅keep 到今發明到咁
第二轉就出事啦
有件野簽收左十幾日都未入倉

仆佢個街到我今日貨都拎埋佢fb 都係唔撚read 我
你個fb 唔睇msg 你開黎把撚呀
真係火都黎

之後,本身佢琴日sms 我到左我拎
咁我去拎啦 個老板話啲野係仲未到
仲話唔只我一個咁樣 今日黎左好幾個

咁撚野做野?未到又叫人去攞?
Toplink 以後唔撚會再用
再用嘅我我同你含撚呀屌你老母
我想問下

揀其他就得
岩,或者錢包x1

唔該哂

第二就係夠快
第三就係cs 夠好

第二轉就出事啦

真係火都黎

唔係掛
岩岩第一次用佢喎
神州依排

但今轉照用

第二就係夠快
第三就係cs 夠好

第二轉就出事啦

真係火都黎

唔係掛
岩岩第一次用佢喎

祝你好運
其實我係失望囉
不過你話佢係咪完全唔用得有問題咁又唔係
不過我自己就覺得真係差太遠 接受唔到
我想問下

揀其他就得
岩,或者錢包x1

唔該哂

郵政快遞唔係EMS 咩?
雖然揀其他都無影響

揀其他就得
岩,或者錢包x1

唔該哂

雖然揀其他都無影響

Yes 其實佢都係照嘟

揀其他就得
岩,或者錢包x1

唔該哂

雖然揀其他都無影響

Yes 其實佢都係照嘟

雙11果陣幾張揀錯快遞都好好好好彩無事
神州依排

但今轉照用

間嘢愈嚟愈仆街
雙11啲貨排隊耐都算
發左貨落香港仲要3-4日先有通知到貨
成個落港過程搞左成十日

又試過幫人淘衫,落貨嗰陣佢啤入綠袋啤爛左人地件衫

不過到宜家都仲用緊
第一次用集運王好似都幾快
12號六點幾集完 13號中午就到左自取點
利申:非打手 有冇人用過呢間運野食?

我都轉左會去依間
第一次就運刀同野食

我都轉左會去依間
第一次就運刀同野食

入左倉未

之前聽過人講要2日先到香港,估唔到而家咁快
屌 問個賣家直送香港幾錢 答$30人仔
點知原來唔係送上門咁撚on9 送上門重要+30 咩料 我件野又細件先130人仔 +左30人仔運費直送香港 竟然唔係送埋上門 之前買mon貼 兩個機殻機套集運送黎香港自己拎先20幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞