淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

佢今日覆左我
我前日夜晚fb inbox佢,今日中午催佢覆我
佢地話今日到咁
6點就收到sms, 不過我仲未攞
不過巴打講真,我建議你真係唔駛同佢地客氣,煩到佢地應你
千祈要辦公時間inbox佢,佢地應該唔睇隔夜message
費事我專黑佢
星期一發今日6點SMS提到左
佢應該一個點積埋幾日先送

如果淘普通貨佢一兩星期我等下無乜所謂
但我淘新鮮野遲幾日已經發臭
雙11伏完諗住隔咁耐無事啦又伏多次
你唔掂出貼文講要耐d都無咁嬲
問又唔答又唔解釋

講真我再比次機會佢我不如試新野

去佢官網睇埋佢地個新公告仲燥
我今次攞埋如果冇咩甩漏就轉會,搵間平嘅就算中伏都心甘命抵
我都係
本身都唔諗住追
見到出公告扮撚晒野先再追問
但佢一路無覆直到sms到佢之後先覆
心諗攞彩呀
瘋狂集運好慢
等入倉已經用左4日
2 號俾錢今日先話運緊落黎
神洲2016-12-06 01:09:18 快件已发往东涌自取
但到左今日都未收到MASSAGE

佢今日覆左我
我前日夜晚fb inbox佢,今日中午催佢覆我
佢地話今日到咁
6點就收到sms, 不過我仲未攞
不過巴打講真,我建議你真係唔駛同佢地客氣,煩到佢地應你
千祈要辦公時間inbox佢,佢地應該唔睇隔夜message
費事我專黑佢
星期一發今日6點SMS提到左
佢應該一個點積埋幾日先送

如果淘普通貨佢一兩星期我等下無乜所謂
但我淘新鮮野遲幾日已經發臭
雙11伏完諗住隔咁耐無事啦又伏多次
你唔掂出貼文講要耐d都無咁嬲
問又唔答又唔解釋

講真我再比次機會佢我不如試新野

去佢官網睇埋佢地個新公告仲燥
我今次攞埋如果冇咩甩漏就轉會,搵間平嘅就算中伏都心甘命抵

無錯,似乎佢地仲唔知自己問題係邊,仲出個間接話雙11間間集運都爆啦,我地慢無哂影都好正常啫

而家巴打最唔滿意係佢地無交帶、甩漏多,邊個唔知雙11會爆倉會比平時慢,如果佢地做好及時交代情況,好多客都會體諒。而家擺明透支哂佢地之前儲落既信譽,所以都唔明白佢地點做生意
今次巴集無左件一舊水既貨當唔好彩

想問下新世代最近有無巴打用過?
幾年前用過都ok 想轉返去算
繼續問,有無人有運過長件
家人想買膠地墊(高2米,圓柱卷狀,長闊應該唔會好大 )
想問有無人用過邊間無加長費/加長費算ok?
巴集試過運床架唔覺有另加費
神洲2016-12-06 01:09:18 快件已发往东涌自取

東涌同胞
除左順豐同神州係咪無其他集運

可能未超180cm

可能未超180cm
過硬
Dimbuy而家好似順返
岩岩簽收幾個鐘就入到倉 好感動

可能未超180cm
過硬

巴打自提定送上門
有冇住台灣既巴絲有私集介紹?
依家邊間係正常發貨,屌,神州等左5日未發
近期真係日日追,用返順豐集算
急!
訂左支魚杆
寄埋去4px集運
集運簽收左
但話包裝不合規格
拒收原因入厙異常 請聯絡在線客服
On9架 打極4px hk hotline 29772968都冇人
點好

祝你好運
寄呢啲野真係唔好寄官運

我用官集sf,寄2次魚竿都無事,一次筏仔,一次磯竿,應該唔關官集事,係間野問題
俾錢神州之後等左兩個幾星期,終於到撚左啦,屌佢老母

今日攞左貨

巴打你係比左錢之後佢幾耐先轉”已打单,通知快递公司取件"

因為仲有個係"快件已拣货完毕,正在打包"

之後先send黎香港

而家我就卡左係"已打单,通知快递公司取件"個度

正常四五個鍾內

我待發貨等左10日,已發貨等左5日先到九龍灣
依家邊間係正常發貨,屌,神州等左5日未發

集運王,每次四點前俾錢,第二日到自取點
我想問下有冇人用瘋狂集運
無啦啦入唔到佢個網

可能未超180cm
過硬

巴打自提定送上門
送上門
鐵床架黎
有冇人用緊funlala
想轉會返去但成年幾無用唔知依家咩環境

東涌同胞
除左順豐同神州係咪無其他集運

我都想知,以前用順豐一直都好順利係有野唔運得先轉神洲,點知今次搞到成舊屎咁
伏已中 平時用開神洲 發貨2日就到
今日第4日都未到
伏已中 平時用開神洲 發貨2日就到
今日第4日都未到

我都係第4日
官集順豐拒收嘅件,係咪改用順豐直送都唔會送? 件貨話有摩打拒收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞