淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
大件用邊間? 永捷利+亞風 ok?

大成點

又無家私咁大
米八以下 , 計體積50kg到
想問下件貨兩日前到咗集運倉,消息亦有顯示已簽收,但物流狀況仲係運輸中,冇得做合併轉運可以點做?
想問下件貨兩日前到咗集運倉,消息亦有顯示已簽收,但物流狀況仲係運輸中,冇得做合併轉運可以點做?

應該係未登記入集運倉,試下旺旺下佢
巴打,想運超過20kg而又大型物件,有邊間好介紹
神州16號打單17號到自取點
不過淨係得一件貨

btw 求手提電腦集運推介
啲野到齊唔記得集運, 遲咗deadline 5分鐘畀錢, 聽日拎變後日拎

可能個倉簽收左但未磅重入倉
要等下
啲野到齊唔記得集運, 遲咗deadline 5分鐘畀錢, 聽日拎變後日拎

岩岩見到已經pack咗袋出埋運單no.
有機有機
有冇人畀神州整唔見份件最尾有得賠?

D客服日日拖我 屌 三百幾蚊野仲貴過幾次運費
如果條友話唔送香港 係咪冇方法 想淘個r6220
到貨啦 好垃圾 第一次用 星期一已經到左佢香港個中轉站 到今日都可以未發去間鋪拎 永不錄用
留名
大件用邊間? 永捷利+亞風 ok?

大成點

又無家私咁大
米八以下 , 計體積50kg到

計體積先50kg,即係唔重啦
體積重唔抵喎,過左官集Size (單邊170 三邊250)?
用官方集運
畀錢買完身一轉,未合併轉運
再買野既話可唔可以將兩次買既野合併做一次
用官方集運
畀錢買完野一轉,未合併轉運
再買野既話可唔可以將兩次買既野合併做一次集運
用官方集運
畀錢買完野一轉,未合併轉運
再買野既話可唔可以將兩次買既野合併做一次集運

可以
你可以等齊d貨到曬倉先合併
有無巴打知
Dimbuy佢唔見咗我件貨10幾日
FB EMAIL都唔覆我可以點做
有無巴打知

除左打爆佢電話,應該無野好做了
想問下而家神州正常未 呢排一直唔敢用
另外有無巴絲有用開企鵝 有咩評價

神州d工人罷工,唔會正常嫁啦,已經轉左去集運王,雙11/12都仲做到今發明到

死啦雙12仲用咗神州
有無巴打知

佢個電話廢既,係咁叫你等一等,我都有件貨等左一個禮拜
利申試過打電話去掛機掛左一個鐘都無人聽
有無巴打知

佢又唔怕人FB罵,又唔驚負評
無計
轉會啦

無計
轉會啦

我件貨成2000銀啊屌 仲諗住聖誕有新玩具,而家佢淨係話搵唔到,問幾時可以報失,幾時賠錢又潛翻水,祝dimbuy冚家鏟,全家無人健康過到年

無計
轉會啦

我件貨成2000銀啊屌 仲諗住聖誕有新玩具,而家佢淨係話搵唔到,問幾時可以報失,幾時賠錢又潛翻水,祝dimbuy冚家鏟,全家無人健康過到年

倉簽收左,你想集運果時話唔見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞