淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

今次淘左個細機箱總重6kg
點知集運話要計體積比計左11kg
無啦rt要俾多$50

正常
今次試用巴集
有件野未入庫旺旺同佢地講 好快幫我搞番掂
到貨再報告
本身用開vvcity 但見到好多巴絲用巴集
上網睇過吓個價都幾貴
點解咁多巴絲用嘅?
用開神州
點知7號比錢 宜家都未打包
客服又唔覆
想轉會有邊間推薦
有冇人知dim buy入面點check物流情況
我比左錢幾日個貨物狀態都仲係已抵達中轉站
巴集竟然入庫咁快。。係咪已經少咗好多人用

俾左錢應該會轉已確認wor
最憎 假發貨。雙12 買 , 你老味係就係發咗貨 , 但運都未運, 已經 15 號。
等係等到, 希望22號前入集運庫。
問佢客服拖住先,擺到明唔夠貨。
所以買野都係睇手氣。
我退款 冇咗 雙12 $5 卷 再冇咗手續費💨

今次淘左個細機箱總重6kg
點知集運話要計體積比計左11kg
無啦rt要俾多$50

$50夠你用官集送埋上門
交完學費下次唔會中伏架啦

就收皮緊係快
旺角近登打士街有冇邊間推介下…?

以前用開巴集,其實一路用開都ok,
但係好似好多苦主,同埋覺得佢貴

就收皮緊係快

都唔想係最後一轉貨。
用開算幾好 ,太可惜
居然仲有勇士搵巴打運貨
中通派件員朝早八點幾派我兩件件
宜家得一件入咗集運倉
同一個收件地址點解要分兩次?
我支擦擦筆mola mola
之前用開巴集,國際超慢,淘寶快,客服好,不過睇完呢期啲評論,急急轉左試用集運的皇帝
冇留意呢間計體積,2個枕頭6kg野變左計12kg,好貴
除左運和買,仲有邊間唔計體積?
之前用開巴集,國際超慢,淘寶快,客服好,不過睇完呢期啲評論,急急轉左試用集運的皇帝
冇留意呢間計體積,2個枕頭6kg野變左計12kg,好貴
除左運和買,仲有邊間唔計體積?

官集
神州依家話就話快左打包 但係五日都未到香港囉 屌你老母造假既 難怪可以兩日打包喇

之前原來班員工罷工 佢又要吹話D員工病左貨量大 依家根本仲未正常 又呃你中多次伏

千其唔好用神州!
神州依家話就話快左打包 但係五日都未到香港囉 屌你老母造假既 難怪可以兩日打包喇

之前原來班員工罷工 佢又要吹話D員工病左貨量大 依家根本仲未正常 又呃你中多次伏

千其唔好用神州!

一早用晒啲積分轉會

而家唔係話唔知幾耐運唔到黎香港免費咩?
過埋雙十二我諗佢都做唔住

千其唔好用神州!

一早用晒啲積分轉會

係過48/72小時冇打包退錢

係呀 佢話係打左包呀 但你唔會收到貨囉

千其唔好用神州!

一早用晒啲積分轉會

係過48/72小時冇打包退錢

係呀 佢話係打左包呀 但你唔會收到貨囉

雙十一用佢運左兩轉我嬲到震,求佢發貨咁,永不錄用

已經轉左已確認 但係唔知點check佢而家既物流狀態

已經轉左已確認 但係唔知點check佢而家既物流狀態

已確認姐係佢收到你錢
之後下一個status 應該係已寄出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞