淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
用多寶食左屎 都唔知幾時先到香港

屌佢老母
我買啲外貿打底衫一件
佢夠膽死砰重係2.5kg
乜撚野事
今轉用瘋狂第一次用
雙11都過咗3個禮拜,仲係要等3日先入到倉
想問下用過瘋狂嘅巴打 你哋係咪所有敏感貨都會主動申報

申佢老母
我瘋狂5日入庫,5日出貨,件貨到而家都未到
鬼叫我貪平
我都係用神洲 23付完 都未發
好驚佢整唔見d野

24號比錢 客服又唔理人
我都係用神洲 23付完 都未發
好驚佢整唔見d野

雙十一比佢整唔見最貴個件貨 唔肯應機 屌佢老母

咁你點 有無係tapbao到投訴佢

淘左塊摺鏡,大細同ipad差不多
寄去巴集到
琴日入左倉見到報41kg 呆撚左
問巴集係咪入錯左,過左一日都無回應

寄去巴集到

41kg

寄去巴集到

打開去包再計體積重都無41
一問巴打賠錢野就唔撚應機

寄去巴集到

支那狗斷鳩估
咁而家既情況唔計錢 最好係咪順豐?

應該係
以後唔撚用神州
我啲野急要 話轉順豐都冇客服應機
26比完錢仲未打包
見到fb有人話20比錢都未打

屌我24號比錢都一樣 好耐無用過神州今次再試點知中哂伏 永不錄用
巴集雙11個排食晒屎
都畀多次機會佢.. 淘少少野都繼續用
點知而家
雙12睇黎要轉會了
用緊惠州一個比較隱蔽少少既集運服務,
首重15每公斤4加25住宅費。
貴係貴,不過行到今發明到服務,係有時又神神地。
運貨既朋友仔可以試下,無官網,有興趣可pm拎聯絡。

叫咩名? 無pm pm唔到
用緊惠州一個比較隱蔽少少既集運服務,
首重15每公斤4加25住宅費。
貴係貴,不過行到今發明到服務,係有時又神神地。
運貨既朋友仔可以試下,無官網,有興趣可pm拎聯絡。

叫咩名? 無pm pm唔到

證明佢段字係周圍copy & paste

寄去巴集到

支那狗斷鳩估

屌 多寶都係啦
我反而用巴集冇事 好安全
而家有兩件岩岩買既磅錯重
[img]https://holland.pk/vekoqwi1[/ img]
[img]https://holland.pk/i9lubwmz[/ img]

寄去巴集到

支那狗斷鳩估

屌 多寶都係啦

磅錯真係好on9
而家等佢覆又要等唔知幾耐
其他件hold撚住左
用多寶食左屎 都唔知幾時先到香港

屌佢老母
我買啲外貿打底衫一件
佢夠膽死砰重係2.5kg
乜撚野事

上年我買圖中軟膠盒(唔包figure)

人地係摺埋扁到紙咁寄
佢體積重計我5kg
咁而家既情況唔計錢 最好係咪順豐?

一時一節真係順豐保平安
雙十一官集出倉第二日已經到自取站雖則係夜晚先到
神州我真係屌你老母

23號比錢今日貨都未發係咩玩法?
想問下邊間可以運野食?
想問下邊間可以運野食?

你搵到邊間運唔到 官集以外
神州我真係屌你老母

23號比錢今日貨都未發係咩玩法?

我26都係
啲野本來過幾日要用
依家買過哂
[img][url]https://holland.pk/vekoqwi1[/[/url] img]
[img][url]https://holland.pk/i9lubwmz[/[/url] img]

寄去巴集到

支那狗斷鳩估

屌 多寶都係啦

磅錯真係好on9
而家等佢覆又要等唔知幾耐
其他件hold撚住左

多寶facebook又扮鳩晒野話會清貨
我心諗屌你老母咩!打底野得個兩件收我3kg!
我而家唔敢運啲野落黎!
用左佢咁耐第一次咁鳩閪
神州終於打包左
有冇人用瘋狂集運???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞