淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
有冇人知(帳戶下單保護狀態)點搞
巴集個Facebook 係咪死撚左
之前問野唔應
依家入錢比佢都無回應
無左到付已經唔想用
有件貨運要19蚊
但戶口之前用淨18蚊呀屌佢老母
佢唔比用分扣錢包我依家企左係到

咪撚再用
我兩件貨雙十一 十四號簽收到而家2017年屌你老母巴集 都仲未入倉

屌你老母垃撚圾fb 旺旺都唔撚應

件野送撚左比人啦
下轉準備試集運王
下轉準備試集運王

我試神州 我見集運王同神州有同一個自取點
第一次遇到沈陽發貨,兩張單運落深圳4日都冇影
係咪真係要咁耐,定係中通玩野
最近有無人淘寶 無左官集揀? 我禁極都無官集出黎 但明明以前淘過既貨係可以用官集
下轉準備試集運王

第一次用神洲,屌佢入庫係好撚快
但出庫慢到仆街,我30號朝早俾錢,到今時今日先岩岩落到香港
下轉準備試集運王

神州係呢個post幾乎每頁都有人屌
咁都敢膽用 果然勇者無懼
最近有無人淘寶 無左官集揀? 我禁極都無官集出黎 但明明以前淘過既貨係可以用官集

琴日用過中通,冇問題
下轉準備試集運王

下轉準備試集運王

禁錯sorry 屌佢好似唔見左我件貨
邊間集運先送到防水噴霧
屌你老母真係好撚嬲
第一次用淘寶 諗住淘寶直送去郵局拎唔洗搞咁多野方便D
批貨落到集運倉,每日都follow住件貨係邊,點解仲未出,客服每日比唔同答覆我
最尾問果次又無啦啦同我講件貨over左5kg唔送得去郵局 你老母一早唔同我講 去到第三日先講即係曬左我兩日時間
好喇 搞掂哂件貨落到黎香港
同佢講想去自提點拎 個客服又話已經通知左會sd msg通知我去邊拎,
無啦啦琴晚夜晚司機打黎問送去邊個單位
喂大佬明明已經講左自取 就擺明係唔得閒係屋企拎啦 同司機講佢話會送返倉有人通知我拎
到今朝問客服 又話件貨返倉要好耐時間 屌佢話明明通知左自取又唔撚答人 最後都係今日再送過黎我係屋企等佢算鳩數
以後都唔撚會再用圓通呢間垃圾
淘寶唔比運食物落香港
想買d凍乾果乾可以點運落黎?
之前見有巴絲成功買左
我想問下 如果我由大陸直送到香港順豐鋪(用圓通) 咁我落去拎個陣會唔會再收$30?
我想問下 如果我由大陸直送到香港順豐鋪(用圓通) 咁我落去拎個陣會唔會再收$30?

你又冇幫襯順豐,佢唔會幫你收件

唔係呀 佢送之前會打電話俾我架嘛 咁我落去收件 會唔會收錢?

唔係呀 佢送之前會打電話俾我架嘛 咁我落去收件 會唔會收錢?

你會用圓通 順豐點解要幫你收

我唔係話順豐幫我收件 我係話我叫佢送去順豐個度(唔係順豐收) 我自己去收件 唔關順豐事

我唔係話順豐幫我收件 我係話我叫佢送去順豐個度(唔係順豐收) 我自己去收件 唔關順豐事

我由大陸直送到香港順豐鋪(用圓通)

呢度咪要順豐收囉
唔通圓通送到去擺係sf 鋪門口條街咩

直接填你屋企樓下地址咪得,搞到咁複雜
第一次淘寶想問下邊間集運可以運玻璃杯黎香港
定係間間都得
想買酒吧個啲酒杯番黎屋企同朋友玩
第一次淘寶想問下邊間集運可以運玻璃杯黎香港
定係間間都得
想買酒吧個啲酒杯番黎屋企同朋友玩

間間都得 記住叫賣家包好d

我問官集個間 4px佢話唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞