淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

1.巴集

例子

日本簽收三星期
依家有件貨送左成仲禮拜都未落鋪
對上兩次都有漏件

巴集 長居top1

雙11 就夠玩死巴集
之前都算好,做到今發明到

雙11 之後 要幾日先入到倉,而家仲要cut埋到付,基本上玩撚完

好呀喂 搞個伏list啦
我想搵間平啲嘅集運
之前用開巴集同中通,第一次用順豐想問晏就4點比錢,今晚會唔會發貨同幾耐先到?
之前用開巴集同中通,第一次用順豐想問晏就4點比錢,今晚會唔會發貨同幾耐先到?

同問希望sf會快啲先用佢

1.巴集

例子

日本簽收三星期
依家有件貨送左成仲禮拜都未落鋪
對上兩次都有漏件

巴集 長居top1

雙11 就夠玩死巴集

雙11 之後 要幾日先入到倉,而家仲要cut埋到付,基本上玩撚完

依家正常番。 依家第二轉貨 再報告。

我大約 今個月月頭用左1 次,大約 2 日等入倉status + 2日 等發貨,total 4日 左右,我都接受到,因為d 貨唔急

但佢而家好似cut左到付,唔想用paypal / 錢包,呢個真係死症

做新手個陣有用開順豐集運(當時未有直運)
個陣我6點幾比錢夜晚都發到貨,至於幾耐要睇你揀咩自提點,例如觀塘可以今發明到,將軍澳個頭要今發後到,然後據聞加錢送上門要再等多一日,唔知宜家有無變到

而家知唔知 sf單件直運香港 到付點計錢

好耐之前用 過買一件野 都要幾十蚊
頭先上網check件貨到未
由今朝顯示派件中到夜晚都冇更新過

之後去圓通個網check話份件晏晝已經簽收左 係咩玩法?
利申 第一次淘寶

雙11 就夠玩死巴集

依家正常番。 依家第二轉貨 再報告。

我大約 今個月月頭用左1 次,大約 2 日等入倉status + 2日 等發貨,total 4日 左右,我都接受到,因為d 貨唔急

但佢而家好似cut左到付,唔想用paypal / 錢包,呢個真係死症
無到付死症
信用卡一定無可能
忽然cut到付又有前科加埋雙11炒車
預付得少又要成日入煩
入得多又驚佢收皮

垃圾中通,我其他貨用其他物流又唔見有事到曬集運倉
屌佢老母神州,雙十一既野到宜家都未打包,比咗錢半個月啦仆街

我11.11 後落左4-5轉啦WO...
有時我真係覺得好多打手狙擊神洲
想問下而家神州正常未 呢排一直唔敢用
另外有無巴絲有用開企鵝 有咩評價

神州d工人罷工,唔會正常嫁啦,已經轉左去集運王,雙11/12都仲做到今發明到
新手破處試用集運王。想問吓運食物嘅話 駛唔駛叫賣家唔好寫食物

最好 不過通常都無寫

屌你老母dimbuy,件野20幾kg重,起碼45x60cm咁大都可以唔見

屌你老母dimbuy,件野20幾kg重,起碼45x60cm咁大都可以唔見

真係做咩仲用佢
雙12都話高峰期,得佢一間咁講

轉會啦

佢肯覆你咪算係咁囉
我件貨無咗消息15日
佢覆都唔覆我

個陣我6點幾比錢夜晚都發到貨,至於幾耐要睇你揀咩自提點,例如觀塘可以今發明到,將軍澳個頭要今發後到,然後據聞加錢送上門要再等多一日,唔知宜家有無變到

唔該絲打
啱先已經拎咗貨,真係好撚快 但好貴,得閒用下算
巴集受害者
垃圾到呢 本身好地地
一個雙11收左佢地皮
唔見貨 搞到而家都未解決到
爆鳩完佢地繼續hea覆
唔想做早啲出聲

係呀巴集我話緊你呀
你應該知我邊個
巴集受害者
垃圾到呢 本身好地地
一個雙11收左佢地皮
唔見貨 搞到而家都未解決到
爆鳩完佢地繼續hea覆
唔想做早啲出聲

係呀巴集我話緊你呀
你應該知我邊個

件貨幾錢 雙12仲拖

神州d工人罷工,唔會正常嫁啦,已經轉左去集運王,雙11/12都仲做到今發明到

試下用集運王先

試下用集運王先

轉左會 都幾平

試下用集運王先

轉左會 都幾平

前前後後轉左三四次集運,個個都中伏一係貴
都係crazyt最好

唔該絲打
啱先已經拎咗貨,真係好撚快 但好貴,得閒用下算

上個月買左一個BB沖涼盤 , 揀順豐直送
由浙江到葵涌自提點
24小時內搞掂
但運費要70蚊港紙
大件用邊間? 永捷利+亞風 ok?
大件用邊間? 永捷利+亞風 ok?

大成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞