淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
智能耳機 智能手錶
係唔係要作名?
簡化做 耳機,手錶有無問題
無線耳機 智能手錶
係唔係要作名?
簡化做 耳機,手錶有無問題

傻仔左
請問間店話包郵 我問賣家我用集運係咪唔洗俾運費 售前就回[發到廣東是不用運費的 再轉到香港需不需要運費就不太清楚了] 咁要唔要我俾運費 ?
請問間店話包郵 我問賣家我用集運係咪唔洗俾運費 售前就回[發到廣東是不用運費的 再轉到香港需不需要運費就不太清楚了] 咁要唔要我俾運費 ?

香港人用淘寶一定要比運費(集運)
棄左巴集,而加用神州定集運王好?

外面個世界 唔止得3舊

外面個世界 唔止得3舊

唔介意你開名介紹

第一頁解答到你嘅問題

外面個世界 唔止得3舊

唔介意你開名介紹

神州就算9數啦,工人罷工,一多貨就有排都運唔到落黎
電芯係咪照運都得 鳩填描述
懶得轉 用緊多寶
thx bro
呢個轉運站有冇伏 有冇巴打試過13926515866 , 0755-66858233 , 廣東省, 深圳市, 龍華新區, 觀瀾街道大富工業區大富路新宏澤工業園順豐倉儲物流配送中心-淘寶集運香港倉

https://tieba.baidu.com/p/4808807463?pn=0&睇貼吧話咩詐騙
各位巴絲用邊間集運運食品?
呢個轉運站有冇伏 有冇巴打試過13926515866 , 0755-66858233 , 廣東省, 深圳市, 龍華新區, 觀瀾街道大富工業區大富路新宏澤工業園順豐倉儲物流配送中心-淘寶集運香港倉

https://tieba.baidu.com/p/4808807463?pn=0&睇貼吧話咩詐騙

呢個倉係淘寶官方集運用個倉黎wor,。
但好奇怪,我之前用好多次都無問題,係最近十二月到而家,用左兩次都好麻煩,第一次直頭無左份件,第二次到而家,運左幾日都係OK自提點拒收。

這是順豐淘實集運的地址,沒問題的,不過大陸賣家好多都唔知乜係集運,於是見到好多唔同名的人用同一個地址,好多國內可以運(如食物)都拒收,大件又拒收,簽收左(其實只是集運簽收)又遲遲唔確認,收貨多日至話有問題或退貨甚至退錢唔退貨,所以至話請是欺詐地址
神洲我屌佢老母
雙12落訂,我叫佢到付,佢話ok
今日問佢進度佢話未付款所以未發件
各位巴打小弟新手想問少少野
想問咩時候會用官方直送 幾時會用集運?
因為我見我一張單幾件貨就咁收我¥13 但集運都好似差唔多 有啲仲貴啲添
唔該曬咁多位巴打 咩都唔識
巴集個Facebook 係咪死撚左
之前問野唔應
依家入錢比佢都無回應
之前問野唔應
依家入錢比佢都無回應

無左到付已經唔想用
屌佢老母神州 第一次用淘寶都咁黑
27發貨 30號我見咁耐都未到問左佢
佢話發左貨
頂佢個肺到今日都未收到
屌佢老母神州 第一次用淘寶都咁黑
27發貨 30號我見咁耐都未到問左佢
佢話發左貨
頂佢個肺到今日都未收到

係咪可以打定輸數佢唔見左我d貨
之前問野唔應
依家入錢比佢都無回應
無左到付已經唔想用
有件貨運要19蚊
但戶口之前用淨18蚊呀屌佢老母
佢唔比用分扣錢包我依家企左係到
請問除左巴集同dimbuy 有邊間集運係用順便智能櫃?
funlala好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞