淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
官集順豐拒收嘅件,係咪改用順豐直送都唔會送? 件貨話有摩打拒收

我sister試過叫賣家收返改直送冇問題
瘋狂個網死撚左
官集順豐拒收嘅件,係咪改用順豐直送都唔會送? 件貨話有摩打拒收

我sister試過叫賣家收返改直送冇問題

等我試下先,thx
入group就行撚開啦
呢到有得傾唔明點解下下要入group

打手賣廣告

解答你問題。
https://lihkg.com/thread/30885/page/1?ref=android

係babycondom都見到你啦
一模一樣既post
急!
訂左支魚杆
寄埋去4px集運
集運簽收左
但話包裝不合規格
拒收原因入厙異常 請聯絡在線客服
On9架 打極4px hk hotline 29772968都冇人
點好

祝你好運
寄呢啲野真係唔好寄官運

我用官集sf,寄2次魚竿都無事,一次筏仔,一次磯竿,應該唔關官集事,係間野問題

係咪冇用啲pvc喉包住?
我見啲同事訂都有條膠喉包住啲竿

祝你好運
寄呢啲野真係唔好寄官運

我用官集sf,寄2次魚竿都無事,一次筏仔,一次磯竿,應該唔關官集事,係間野問題

係咪冇用啲pvc喉包住?
我見啲同事訂都有條膠喉包住啲竿
我淨係試過一次竿同包裝分開包
未試過用官集
依排 d 集運係咪仲食哂屎,神州等左成個星期都未到香港

而家愈新愈快 6號比錢已經到左
雙12用邊間好
唔要巴集
雙12用邊間好
唔要巴集

集運王for sure

我等左兩個星期先到
巴打係咪倒自己米
居然唔再做運費到付
巴集雙十一已經做到屎咁
取消埋到付真轉會
有咩集運有到付?
巴集雙十一已經做到屎咁
取消埋到付真轉會
有咩集運有到付?

dimbuy 可以
5號落單,今日終於轉左等待攬件,但唔知幾時會送到落黎 每日都去神州旺旺催一次,尋晚話乜野有幾個同事病同屋企有事,依家返哂黎,滿血回歸 想呃我雙十二繼續用你?收皮好嗎
巴集雙十一已經做到屎咁
取消埋到付真轉會
有咩集運有到付?

大把啦 你樓上個list好多間都得
dimbuy都出事啦,好多係佢fb嘈緊,貨物入倉超慢,唔見貨,有啲仲要係運咗落香港先發現唔見,比咗錢但遲遲唔發件,客服冇人聽冇理,我而家都擔心緊我啲貨
本身用開周明 好在今次雙11無買過野 依排有野想淘 有無邊間值得推介下???

除左上面個LIST
facebook hide哂d留言
睇黎身有屎
想問一問巴打果間係咪Top Link Express?
想問一問巴打果間係咪Top Link Express?

本身用開周明 好在今次雙11無買過野 依排有野想淘 有無邊間值得推介下???

除左上面個LIST

點解上面個list唔用得呢
又覺得係打手整個list出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞