淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
到貨啦 好垃圾 第一次用 星期一已經到左佢香港個中轉站 到今日都可以未發去間鋪拎 永不錄用

我上星期六發 19號已經到咗

神州

佢又唔怕人FB罵,又唔驚負評
無計
轉會啦

我件貨成2000銀啊屌 仲諗住聖誕有新玩具,而家佢淨係話搵唔到,問幾時可以報失,幾時賠錢又潛翻水,祝dimbuy冚家鏟,全家無人健康過到年

倉簽收左,你想集運果時話唔見?

錄入左,之後填好晒寄黎香港地址,碌卡比埋運費
結果過左一個星期都未寄,追問先話搵唔到

無計
轉會啦

我件貨成2000銀啊屌 仲諗住聖誕有新玩具,而家佢淨係話搵唔到,問幾時可以報失,幾時賠錢又潛翻水,祝dimbuy冚家鏟,全家無人健康過到年

5.如遇有貨件遺失,請於簽收後72小時內電郵申請至 info@dimbuy.com ,本公司經審查後會決定是否需要作出賠償,賠償上限為人民幣1000 。

巴打,祝你好運
件野咁貴,一陣佢當寄失賠就....

5.如遇有貨件遺失,請於簽收後72小時內電郵申請至 info@dimbuy.com ,本公司經審查後會決定是否需要作出賠償,賠償上限為人民幣1000 。

巴打,祝你好運

今次打左50分鐘終於有人聽,都係話催下倉快啲出貨
報失要下星期先做到

巴打,祝你好運

今次打左50分鐘終於有人聽,都係話催下倉快啲出貨
報失要下星期先做到

比集運食左喇
小弟想試下集運,諗住入黎問下各位運送時間同運費之類
點知追po大部分都係唔見貨,集運唔聽電話,到香港幾日都未拎到

有冇邊間真係唔伏架,睇完大家既討論好不安

佢個電話廢既,係咁叫你等一等,我都有件貨等左一個禮拜
利申試過打電話去掛機掛左一個鐘都無人聽

無計
轉會啦

我就好彩啲,只係舊幾水
但我直頭係等咗十幾日都未錄入

無計
轉會啦

我就好彩啲,只係舊幾水
但我直頭係等咗十幾日都未錄入

嘩屌今日晏畫打去,夜晚就寄出
巴打建議你花啲時間打去 好似cs催果啲會優先處理
Dimbuy真係用埋今次就byebye
我件貨由上星期寄返香港到而家都未有
想問下各位巴打
如果想用私集運液體
係咪一定要用敏感貨品專綫?
定可以偷雞用普通自取
Dimbuy真係用埋今次就byebye
我件貨由上星期寄返香港到而家都未有

Agger
如果唔係官集乜鳩都唔運
我都唔會試佢
屌多寶老母
運11件落嚟變左得1件
打去屌柒左佢仲有咩可以做
巴集通常比現金,
依家要用 paypal,
反而重方便。
想問下各位巴打
如果想用私集運液體
係咪一定要用敏感貨品專綫?
定可以偷雞用普通自取

唔係 , 我用果間直接運,
敏感線 只係多個理由收貴你
其實咁多巴打屌私集 點解仲用?
利申:官集
其實巴集係咪睇人咋 我星期五4點合併 星期六12點已經係馬鞍山錦泰拎到
其實咁多巴打屌私集 點解仲用?
利申:官集

funlala幾好
最好係你可以寫件貨係咩尿袋可以寫係手機用品

呢個…… 其實間間都係
想問下巴集個paypal點用
係咪件貨寄到去自提點 再用信用卡比錢?
之前用開到付 一冇到付就唔識比錢

你就想,未收錢唔做野的

網上碌左卡先運落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞