淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
想問下我用開集運
但想淘個usb joystick同埋vr眼鏡時時佢話唔支持國際轉運 想問有冇辦法可以運落黎?
想問下我用開集運
但想淘個usb joystick同埋vr眼鏡時時佢話唔支持國際轉運 想問有冇辦法可以運落黎?

第一頁有教學
如果係呢兩件野應該任何一間都ok
睇邊間個價格你ok 同埋方便你
想問下有無邊間可以運到嘢食,防水噴霧同埋都算平

野食應該大部分私集都okay
噴霧我就真係唔知

用邊間私集我都照運
平的話 試下「集運啦」
利申:未用過,同事介紹
集運王
想問下我用開集運

官集唔支持?

冇晒希望

你幾時落單

未打完禁錯製
多寶仲衰撚過巴集呀
我11月尾同時買左幾間野
分別送去巴集同多寶
巴集個啲二號到晒
多寶仲未出貨
我日日check 尋日終於見有單number
你都係

星期一
我都估到張單有問題架啦
因為嗰陣時係地鐵 收得唔好
佢又要我tick多次
當左我未打完禁錯製

根本唔關你電話事
佢個倉有問題
俾錢神州之後等左兩個幾星期,終於到撚左啦,屌佢老母

今日攞左貨

巴打你係比左錢之後佢幾耐先轉”已打单,通知快递公司取件"

因為仲有個係"快件已拣货完毕,正在打包"

之後先send黎香港

而家我就卡左係"已打单,通知快递公司取件"個度
想問下我用開集運

官集唔支持?

你可以問下中通客服 如果佢話得可以照寄去佢倉 詳情佢會教你點禁

神州我運液體都要被迫用
俾錢神州之後等左兩個幾星期,終於到撚左啦,屌佢老母

今日攞左貨

巴打你係比左錢之後佢幾耐先轉”已打单,通知快递公司取件"

因為仲有個係"快件已拣货完毕,正在打包"

之後先send黎香港

而家我就卡左係"已打单,通知快递公司取件"個度

正常四五個鍾內
4號已發貨 8號仲未到香港係咪好危

巴打你用邊間
神州23號俾錢
今日終於到香港
想買膠地墊,2米長
想問有無人用過邊間無加長費/加長費ok?
用開全民 幾好
想問下我用開集運

官集唔支持?

Yes, 用開順豐

係咪即係要用私集先得?
想問下我用開集運

官集唔支持?

Yes, 用開順豐

係咪即係要用私集先得?

問左客服先 未必唔得
想問瘋集做唔做到今發明至?而家正常返未?
已經頂唔順巴集,要轉會
又一day,覆都唔覆巴集係咪執左
之前雙11又乜又柒都算
過左成個月都仲係咁
急!

訂左支魚杆

寄埋去4px集運

集運簽收左

但話包裝不合規格

拒收原因入厙異常 請聯絡在線客服

On9架 打極4px hk hotline 29772968都冇人

點好

旺旺搵啦,打電話冇撚用嫁
利申:用過一次,屌到佢地退運費

巴打我完全係新手咁依家要點做
係download 個旺旺屌4px定賣家
唉仵貨又去左倉 又唔比人集運 又唔可以單寄 又唔可以退$ 一尾話包裝不合格 on9又搵唔到客服
淘寶洗唔洗按咩掣 i.e. 退貨果d
之前雙11又乜又柒都算
過左成個月都仲係咁

佢今日覆左我
我前日夜晚fb inbox佢,今日中午催佢覆我
佢地話今日到咁
6點就收到sms, 不過我仲未攞
不過巴打講真,我建議你真係唔駛同佢地客氣,煩到佢地應你
千祈要辦公時間inbox佢,佢地應該唔睇隔夜message
想問瘋集做唔做到今發明至?而家正常返未?
已經頂唔順巴集,要轉會

瘋集bk有好多人中伏
小心慎選
之前雙11又乜又柒都算
過左成個月都仲係咁

佢今日覆左我
佢地話今日到咁
費事我專黑佢
星期一發今日6點SMS提到左
佢應該一個點積埋幾日先送

如果淘普通貨佢一兩星期我等下無乜所謂
但我淘新鮮野遲幾日已經發臭
雙11伏完諗住隔咁耐無事啦又伏多次
你唔掂出貼文講要耐d都無咁嬲
問又唔答又唔解釋

講真我再比次機會佢我不如試新野
之前雙11又乜又柒都算
過左成個月都仲係咁

佢今日覆左我
佢地話今日到咁
費事我專黑佢
星期一發今日6點SMS提到左
佢應該一個點積埋幾日先送

如果淘普通貨佢一兩星期我等下無乜所謂
但我淘新鮮野遲幾日已經發臭
雙11伏完諗住隔咁耐無事啦又伏多次
你唔掂出貼文講要耐d都無咁嬲
問又唔答又唔解釋

講真我再比次機會佢我不如試新野

去佢官網睇埋佢地個新公告仲燥
我今次攞埋如果冇咩甩漏就轉會,搵間平嘅就算中伏都心甘命抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞