淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

俾左錢應該會轉已確認wor

已經轉左已確認 但係唔知點check佢而家既物流狀態

已確認姐係佢收到你錢
之後下一個status 應該係已寄出

Dimbuy根本垃撚垃,收埋呢轉貨唔會再用
運食物報假資料借D依運黎香港無問題, 但如果運粉狀既野又得唔得? EG:綠茶粉
呢次用巴集 ,,應該貨到後只可用 paypal, 信用卡比錢, 再報告 轉運時效,上去攞貨,係咪你地講就收皮
請問淘寶直送係咪會自動合單轉運到自己個地址度?

俾左錢應該會轉已確認wor

已經轉左已確認 但係唔知點check佢而家既物流狀態

已確認姐係佢收到你錢
之後下一個status 應該係已寄出

Dimbuy根本垃撚垃,收埋呢轉貨唔會再用

dimbuy好處係極小計體積重
請問淘寶直送係咪會自動合單轉運到自己個地址度?

自膠
有冇人試過正點集運?快唔快?
有冇人知dim buy入面點check物流情況
我比左錢幾日個貨物狀態都仲係已抵達中轉站

同你一樣,等左三日
淨係得發貨公司:全一快遞
發貨號碼:N/A
狀態係已抵達中轉站
有冇人知dim buy入面點check物流情況
我比左錢幾日個貨物狀態都仲係已抵達中轉站

同你一樣,等左三日
淨係得發貨公司:全一快遞
發貨號碼:N/A
狀態係已抵達中轉站

同你一9樣 10號等到而家 嘜9都無
之前用dimbuy係幾好
但去到今年雙11真係唔得
全部人都係fb嘈 啲貨真心入得慢左
我買完等左2個星期先寄到返香港
跟住有人話有間仲平仲快 啲人問又唔肯講
我想知有邊間好過佢
Btw我係去到呢幾日先知有得用積分換野
但乜都比人換曬
我想係taobao買暖貼,我想問巴集正常番未?
我想知有邊間好過佢
但乜都比人換曬

我都係好遲 得返sally 唇膏 都好過無嘅

好似無咩邊間運唔到

正常,即日入錄,我諗佢加左人手....
但之後就難講....
屌佢老母 dimbuy 11號合併寄順豐個啲野 而家仲未開始寄落黎 facebook冇人應
電話又得錄音 呢間野激撚死人
點解咁撚on9,用順豐就係想快
仆街,次次都話住宅加一日又要加錢
加錢無問題,加左錢仲要等多日都on99
我想知有邊間好過佢
但乜都比人換曬

我都係好遲 得返sally 唇膏 都好過無嘅

我乜都冇 得返啲一個月pass
巴打終於賠到錢比我
巴集無到付真係on99
錢包得18蚊但有件貨19蚊運費
屌佢老母
有無人知道巴集日本倉簽收同入倉之間需時幾耐?有件貨想check下簽收左未但whatsapp佢無人覆
btw我勇士,會繼續用巴集

日本倉唔係話取消下個星期一停?你有貨去緊真係要留意,我巴集錢包有錢未用晒,局住用佢,不過12.12的貨都兩三小時內入倉,今朝合單下午莫生已經出來,希望聽日收到
雙12買左好多襪同mon貼 尋日禁左集運 唔知幾時到呢
用vvcity集運

但之後就難講....

但之後就難講....

多謝解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞