淘寶集運集中討論區 (1) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

你集完幾耐佢先出貨?
我尋日朝早禁完佢仲未出
頭先旺旺佢問
佢答我乜春啲貨到左個集運倉就可以

集運王個cs好唔得
答非所問
我問佢幾時出貨
佢叫我自己去落單
屌 就係落撚左一段時間你都冇反應先問你嘛屌

facebook果個cs講野不嬲都係咁

咁巴打你落左幾耐佢先出貨?
係咪因為我揀左到付
所以佢唔撚理

第1次用
半夜3點出貨
10點到鋪頭
巴集真係好撚好笑
漏左件就話鳩我話我冇合拼
Cap撚埋圖比佢都話冇
唔想做咪講聲
無謂哂大家時間丫

我到而家佢都仲未覆我 一個月啦

佢都冇錢周轉要cut到付
唔好旨意佢有錢賠到比你
巴集真係好撚好笑
漏左件就話鳩我話我冇合拼
Cap撚埋圖比佢都話冇
唔想做咪講聲
無謂哂大家時間丫

我到而家佢都仲未覆我 一個月啦

唔好旨意佢有錢賠到比你
佢之前無出事應該越做越多生意
點解講到越做越蝕
諗住都係用官集算
但係點解checkout無得揀官集??
其實係咪可以告巴集 

係咁整唔見野
又唔應機 又唔賠
真係賺撚死佢
驚左啲出名嘅集運 呢啲非常時期用冷門集運先 首重貴幾蚊,冇乜自提點,俾多廿雞直接送上門,呢啲非常時期扺俾
驚左啲出名嘅集運 呢啲非常時期用冷門集運先 首重貴幾蚊,冇乜自提點,俾多廿雞直接送上門,呢啲非常時期扺俾

聰明嘅做法
諗住都係用官集算
但係點解checkout無得揀官集??

果件野唔support 應該係咁
見到巴集咁多問題, 今朝仲用黎買野, 已經發左貨
第一次用dimbuy 2日前就比左錢 今日仲未發

Dimbuy真係好撚on9
如果唔係抽獎抽到pass都唔再用

我都係苦主
上星期五比咗錢,到而家都未發貨,好擔心
留名
有冇人用過dimbuy, 知唔知第一次新手用既減$30點樣先可以用到
有冇人用過dimbuy, 知唔知第一次新手用既減$30點樣先可以用到

Sorry 已解決
原來我on9揀左9折卡冇得入碼
屌佢老母原來中國係dimbuy入面唔算國際轉運, 冇得用張卷

痴撚線下次一定唔會用
好快

耳機唔比集運
好快

呢間係咩

唔好旨意佢有錢賠到比你
點解講到越做越蝕

出事前明明生意越做越大
今日入左小小錢去巴集,比多次機會
要錢周轉唔緊要,唔好執染左就得啦
樓下得巴集同順豐有自提咋
我只係唔明點解講到佢會忽然會執
我本身用開個間附近有自提唔用轉用要坐車自提既巴集
個時見巴集好服務而另一間因為運敏感野比佢知道掉左又打電話警告先轉會
今次雙12再舔野就比人屌柒都要食回頭草

唔好旨意佢有錢賠到比你
點解講到越做越蝕

出事前明明生意越做越大
今日入左小小錢去巴集,比多次機會
要錢周轉唔緊要,唔好執染左就得啦
樓下得巴集同順豐有自提咋
我只係唔明點解講到佢會忽然會執
我本身用開個間附近有自提唔用轉用要坐車自提既巴集
個時見巴集好服務而另一間因為運敏感野比佢知道掉左又打電話警告先轉會
今次雙12再舔野就比人屌柒都要食回頭草

可唔可以透露下係邊間
都係忍唔到q手,雙12 都用巴集
之前雙十一係神洲唔見左貨
今天屌鳩佢賠錢 竟然 5分鍾內搵到
之前雙十一係神洲唔見左貨
今天屌鳩佢賠錢 竟然 5分鍾內搵到

好彩用過咁多間話伏既集運都平安無事
洗掃水同酸辣粉運左去到貨喇會唔會沒收
佢個網寫到好撚嚴咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞