買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
邊部?
聽人講sony update 慢
但老豆話要airplay
sony x9500g 55'' 有冇巴打評價 睇電視PS4多
巴打,想問知唔知仲有冇貨
巴打,想問知唔知仲有冇貨
筆值<5000
43"
有咩推介
琴晚係九龍城嗰間買,佢話仲有大約10部剩,最好去前打去問下有冇貨先
thz巴打
原本諗緊買fx600h定ru7100好
岩岩就睇到你地講就想轉軚fx800h
罪大點解唔出 MIC 行貨
有冇巴打俾下意見
想買部55' 睇戲多 間唔中打陣ps4 OLED 要有AIRPLAY
睇中LG C9同SONY X9500
有冇巴打有其他推介
Samsung Q60R 定 Sony x8500g 好d?
電腦節買電視會唔會平?
估計中国牌子會
有冇巴打知邊到買x9500g平
Sony那有airplay
利申用緊65x8500g
問過話support
但唔知幾時先有
點解唔上9500g?
價錢?定用落分別不大
我兩部考慮緊
價錢問題啦
金魚眼
睇落分唔到,就簡左部平啦
想問Sony X9000G 有幾多hz?
頭先去豐賊,sales話sony冇講
有冇巴打用過 Yamaha Soundbar
用緊onkyo la7200

Yamaha 玩場聽過5600
唔覺話特別勁
諗緊筆直3000內
今日陪個fd去大鋪睇隻x9500G同a9f, 但個Sales勁推三叔,講左唔考慮韓牌都迫人睇,勁話OLED會burn印,擺明hard sell嬲嬲地問第二個職員原來個Sales係三叔啲推廣員,開頭見佢淨係著住件黑色恤衫無為意
落場睇唔係sell lg就samsung,因為多佣
Sony機想知分別就睇rting啦
OLED新款A8G、A9G都有埋

X9500G
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g

X8500G 呢部啲review都幾一般
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850g

X9000G冇review但應該同X9000F差唔多
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞