買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想買32寸 智能電視 有無推介邊部好?
研究過打機一定係sony走唔甩 ms延遲低
買左部samsung nu7100 外置harddisk睇4k hdr 唔順
steamlink 4k 又唔穩
想買65吋電視 有冇巴打有好介紹?
爬左陣文 大家講到好似Sony 9000f 同 9500g 好好咁 有d心動
諗緊聽日去買Sharp好定philips好

利申 死窮撚
諗緊買50 or 55吋
https://www.facebook.com/androidtvhk
買左SONY / TCL 既AndroidTV記得留意,黎緊會出AndroidTV教學Post,開心SHARE下APK咁
香港pan個網乜都唔交代
出去睇埋43gx800h 中原應該有晒兩部
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850g
原來出左8500g review
等睇9000g
計完數先發現 49X9000G加HT-X8500仲貴過55X9500G
執位買9500G仲好
見到部陳列品a9f 17xxx 買唔買得過定買全新a8f算
55吋
電視機買陳列品.....除非你買列返屋企都係陳列
請問43吋4k電視有乜野好選擇?
暫時主要睇tbb,netfilx,youtube,switch
再遲啲ps5出會買黎玩
Budget預5000左右 想買部性價比高嘅
Research過有Sony KD-43X8500G同埋 Panasonic TH-43GX800H
請問邊部好啲?或者有無其他43吋選擇?
想買部低中階電視
3000-3500蚊左右
40寸
行過下得部 Panasonic fs50
是否狗也不屌?
有無巴打記得sony49x9000f舊年幾月先減到8000下
而家9000g 都大約$9900, 我諗12月-3月到啦
電視買陳列貨是咪不智?
見到部6xxx陳列
差小小衝咗
諗諗下日日播十幾個鐘真係驚
Panasonic TH-43GX800H
AEON出咗promote panasonic 49" FX800賣$5390
其實GX880除咗多Dolby Vision同全景聲
仲有咩差異?
請問有沒有多 D 資料
49吋4k Smart TV 現時有咩推薦
主要想睇Netfilx Youtube
少打機
新機定係陳列品?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞