買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我對樂聲有情意結 但佢啲電視真係唔太smart tv⋯⋯
1. 你有冇駁完restart個soundbar,
2. soundbar 有冇set HDMI (arc) 開番個function
3. 電視入menu >>>聲音>>>set 家庭影院定家庭影音
係個上網browser 衰姐, 其他野都ok
上個月頭買左Q80R, 有one connect box, 得一條invisible cable, 機身夠薄, 掛上牆好OK
睇中Sony X7500F 有冇巴打有包膠
700/750伏是常識吧
見到豐記做特價 有D心動

多謝巴打提醒
其實ok嘅 低階機有dolby vision算係咁
決定之前記住爬post/ google
通常邊啲伏機都好多資料
師兄我又想買呀,想問下你喺邊度買同埋幾錢?
av life...我好早一出即買等唔切, 貴價..haha,. 送條 hdmi ver2.1線,
見到有爸打話price.com 有7k尾8k頭

btw 部電視粒HCX Pro晶片正得誇張,
頭先睇 netflix , Will Smith套二十年前enemy of state... HD 畫質 , 佢幫我set 到個晝面好似睇blu Ray又順又靚, 有得試機可以試下呢套

利申: 非打手, 但堅正
巴打av life 入手咩價位?
準備入手, 等左佢勁q耐啦
Sony粒X1同依粒HCX比邊粒好啲
咁唔識喇, 去街鋪試下
百記要 9 字頭
所以用佢駁apple tv再駁電視,唔想煩
P記th-49 ex600 h
係咪伏
我需求只係睇戲 睇Netflix
得4千幾budget
唔伏不過係上上代遺物
咁師兄
Samsung 49" RU7100
O唔OK
49" fx800h price.com 仲有鋪仔賣緊
fx800好 ru7100太多
係呀
有朋友之前喺Aeon買咗
上去佢屋企睇
五千蚊左右絶對抵買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞