買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
牆身去到牆身2米左右 扣扣埋埋我諗真正距離米五左右?
我見有啲網話55吋最短係1.5m
好耐冇見
筆直夠就sony
sony用va panel, direct led加埋local dimming, 睇戲打機開hdr都可以
諗住買部pan記fx600h
panashop 賣$5400
price.com $4400已經有,會唔會中伏
TH-55GX880H
建議零售價 HK$13,900

部55GX740H都未有價
想問下罪大 65吋 x8500g 同 x9500g 除咗晶片之外 仲有咩大分別?
mon好大分別
rtings有review
睡房用電視應該買幾大好? 1.9m 床褥, 床尾已經貼住牆。
一般黎講price好少中伏
FX600H係IPS,冇local dimming,唔好預睇戲
巴打有冇好推介,因為budget 得$<$5000樓下
而家邊度買Sony 49” 最抵?
49"fx800h aeon 做緊 promote $5,390
有朋友前兩日買
聽啲Staff講淨返幾部
聽日去睇下 希望仲有
想買43啲sony電視
請問Sony x7000g 同x8500g 分別其實係邊到?
只係一個有Android TV一個無??
oled 既55吋係咪sony a8f 最好,有無人用過*** 同lg 過d
咁我唯有等下年順便等埋PS5先
$15000 budget 55吋
想請教下pan 記880h 同埋sony x9000g/9500g
邊部好d?
睇戲睇netflix 多

ps. a8f 無哂貨
Price有間有
COMPUTMARK 好似咁串 我琴日訂左 佢話仲有10幾部
我依家廳有部掛牆 55 吋,
想問下有冇巴打知如果我喺豐澤/百記買電視,
可唔可以加錢叫師傅幫我連掛牆架搬咗廳果部入房?
私底下俾錢佢應該ok
$3000樓下 有冇咩soundbar好推介
Yamaha YAS-109?
想買49/55吋
LG UM7600 定三叔 的ru7100 好
Sony lah
想問下49X9000G 個X1 extreme 係咪真係贏8500G 幾條街怕廳唔夠位裝49吋

利申:主要打PS4 pro
thanks 巴打,琴日去買了
恭喜巴打入手
等你開箱使用感想報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞