買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
同問
TH-40G400H
TH-32G400H
Pan記呢兩部揀下,price網睇40"都係三千
買x9500g仲好啦
換左部4K 睇數碼電視D字幕唔清係正常?
飛利普啲機買唔買得過?
見到price.com好平
O....仲想同女友睇返running man..
SONY 係咪買大寸數先值
睇過下話靚野都用起大PANEL

屋企唔夠大只可考慮四十寸樓下, 係咪都係一心諗P記好
邊到仲有fx800h賣
請問而家邊到有PAN 記GX880 現貨睇??
中原 人氣 panashop應該都有
唔該CHING, 去過沙田PANASHOP, 無得睇.

BTW, 諗緊買GX880 定 SONY X9000G 好.(49吋)
GX880 內置有無NETFLIX APP??
我主要駁PS4/SWITCH 同睇NETFLIX 多.
有無巴打比下意見
睇中左三叔ru7400
旺角地庫百記,但係連 Label 都冇。
我會揀GX880
GX880有Netflix
有咩要求?依家用緊

算平,但依家買無左英超

唔算特別靚,但正常用可以
個遙控幾好用
主要打下機睇下波 唔多睇戲
本身有now 之前未用過三叔電器怕佢易壞
同筆直除左LG仲有冇選擇?
屌,即係依家行貨罪大 X9500G 都係冇 Airplay?
我黎緊買43" X85G已經跌埋心水買Apple TV 4K
唔想加多舊野呀,太撚多野喇駁
49吋 GX880H FX800H 定 X9000G 好啲?
GX880用家,我唔知其他電視係唔係咁。
但係GX880用netflix 睇4K時若果畫面太快的話,畫面會失真比較嚴重。
同埋佢預設5.1同我出聲,搞到我每一次SET返2.0出聲。
唔知係唔係我SET漏野。
但整體聲音畫面黎講, 你滿唔滿意部GX880?? 想聽多D 用家意見.
另外CHING 邊到買?幾錢? 我見PANA SHOP 賣9XXX
畫面嚟講滿意,起碼83台堆走馬燈好流暢,調色我幾滿意。
黑色位當然同VA冇得比,打switch亦都覺得幾好。
聲音反而唔好有期望,佢對10W+10W喇叭真係做到基本野。
佢最大問題反而係要靠apple tv或android box,P記個app market係勁廢, viu app同手viutv app都唔會有。

我自己喺中原買8400到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞