買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我宜家去左馬拉旅行…
打算買部Sony翻香港撚,但呢邊嘅Sony 9g 8g 95g 85g 都係馬拉造,香港嘅好似日本造唔知產地有無分別呢
panel唔同
去Panashop或中原睇實物比較最好
呢邊買電視就真係平好多
Spec同Panel都一樣 唯獨係產地唔同

如有巴打有興趣或者有型號想查
我可以幫手問問價錢
我部sony 8500g一入ps4就好似好暗咁
我冇set過任何野
全部野都預設
睇Netflix都好似暗暗地同埋好細聲
呢個有間野話可以用物流空運,有壞仲可以包換。
但佢未覆我運費幾錢。
仲有唔知點解呢邊無55”嘅 X9500G...
係架,所以香港其實好難同人競爭
呢邊d service好到…
我唔記得個名,位置係檳城 Queensbay Mall 3樓
入ps4 要再set picture
HDMI / HDR 同 TV 係唔同 profile
細聲 check 係咪自動轉左 5.1 ch
巴打 可唔可以睇下65 x9500g 咩價錢?
同埋係咪原來有google play / YouTube / Netflix ?
唔該哂
呢到嘅 95G series 得85寸
唔該哂
老人家用, 32吋$1500 有冇選擇?
上返sony 官網,見到55A8G馬來西亞比香港平一萬蚊。
如果有親戚有員工價$10K 可以買到 55GX800 係咪都唔洗考慮$8800 55FX800H? 上網睇完好似見個SPEC 同爬完文 其實又唔係勁好多咁
55''電視 運費+保險 大概$2200港幣

我啱啱買左部Sony
32'' $1900港幣 打算Hand carry上機
Hand Carry 真係有啲難,長寬都過晒
老豆話博下😂上唔上到我就唔知喇
LG 同 Samsung
同價位你地會買邊部
49吋/50吋

Samsung 有英超送😂
1萬budget 49‘’
主要睇新聞 netflix同玩switch

罪大9000f同p記800h都睇過
唔係好識揀
求巴打推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞