買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔係 只係型號
成日都講sony x700/x750係大伏
而且x700 43吋都賣5000幾 不了
43GX800
43x8500g同43gx800h比呢
Thank
43x850g 100hz ips
43gx8000g 50hz ips
所以43x850g
43gx800 有dolby vision 43x8500冇
不過我prefer hz> dv
岩岩問左p記49吋fx800h開我5400。請問仲去唔去馬好?
定係要返49吋gx600h 4300
43吋同埋sony既43吋都開我6000。不考慮了
請問下42“左右既sony andriod tv
要4k
有冇咩推介?
去 X 2
最後通碟
40"gx700h 開3900
49"fx800h開5400

49吋要重新拉過電視線。又要搬家具
偏向40吋。因為又平D,屋企又細

最後大家睇完價錢係咪都係會建議fx800?
你決定啦
agger真係睇你自己
兩位巴打睇黎都係fx800
Gx700真係咁差?
係fx800好太多
gx系列數字加過,fx800下代機係gx880
同gx700差幾級,仲有fx800有100hz都已經贏
仲有 Design
多謝晒上面幾位巴打既幫助先。已打電話改fx800
其實呢部野點解上網搵咁少資料?
而且上年賣10800?我係唔係睇錯POST
https://www.google.com/amp/m.discuss.com.hk/amp_viewthread.php%3ftid=27698848
係呀 呢幾個月平咗好好
係fx800好太多
gx系列數字加過,fx800下代機係gx880
同gx700差幾級,仲有fx800有100hz都已經贏
多謝晒上面幾位巴打既幫助先。已打電話改fx800
其實呢部野點解上網搵咁少資料?
而且上年賣10800?我係唔係睇錯POST
https://www.google.com/amp/m.discuss.com.hk/amp_viewthread.php%3ftid=27698848
係呀 呢幾個月平咗好多
fx800條透明邊仲有超薄機身
42”就冇 起碼43”
43x8500g
43x8000g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞