買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
後悔上年買左sony 49/9000f
近呢年大部分睇電視都係netflix 加4k碟
最衰直上55吋oled 完全兩個世界
部舊嘅Sony Bravia係七年前款式,嗰陣時買埋嘅掛牆架好似仲要係雜嘜
話時話Sony官方網店仲有冇Bravia Trade-in計劃?
Sony 55” A9g 香港有冇得賣
部野唔掂咩
想請教下Sony X8000g 同X8500g 兩者有咩分別?
小弟唔係好識電視機野 麻煩賜教
我上年買左49 x9000e
而家又開始想買新電視
官網無
Rich
有冇巴打幫幫手?
諗緊買P記部GZ1000H定GX880H,邊部好?
睇電視同戲多,唔打機
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭萬一咋
見到sony網寫airplay2係今年內更新後支援
係,點解香港唔入貨
官網有spec但未開賣
3k內真係
今日去咗睇LG 55" C9同Samsung 55" Q80R,鍾意LG隻色水同埋流暢度,但係我少睇Netflix,多數都係我老母睇劇同我打PS4,咁樣都係買Samsung或者Sony非OLED?
係咪32吋 呢d買咩牌子都無所謂?
唔識揀Sony X800G 定panasonic Gx800
係。小米
我早排買咗w660
呢個app播唔到nowe同其他影片app...
Android Tv 有乜apps 必裝
點解Panasonic 機 rtings冇reviews?
因為美國冇賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞