買電視機換電視機集中討論區(5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Panasonic 65吋gx880h 出邊賣緊幾錢?搵唔到咁既
咩app?
萬二蚊左右budget, 55吋最抵玩係咪Sony 55x9500g?
有朋友都係買咗Denon擴音機
攪咗兩日set唔到ARC
睇到你呢個回覆之後終方於解決咗
多謝巴打詳細說明
32"無乜得揀, 但屋企無位
lg lm6300好唔好過32w660g?
如果49”sony
X9000g 好唔好?
yes
唔知55x9500g 仲有無得跌下價
price網價跌穿萬二
實會繼續跌但等唔等埋啫
好似未開賣,得官網寫個價
想知賣街未去人氣電器網睇,香港代理直營店
諗緊加唔加埋soundbar買
想入手pan記 gx880h (price睇$7980算唔算貴?)

但好似要配soundbar先出到 dolby atmos聲
Sony soundbar 岩唔岩用架
X9500
仲有部Samsung Qled q70r 可以比較一下
Soundbar可以加
不過一定買Sony
LG B8 price.com賣12500
LG 不了喇
X9500就直接同Q80比
Q80 同 A8G 個價位 差成截 點會咁比
通常比表現性能,以rtings為標準
比價錢有咩意思
oled 當然好啲
性能上q80係比較接近OLED嘅 lcd tv
X9500就直接同Q80比
Q80可以同oled比
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q80-q80r-qled
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/a8g-oled
只差oled少少
Q80 同 A8G 個價位 差成截 點會咁比
通常比表現性能,以rtings為標準
齋比價錢有咩意思
oled 當然好啲
性能上q80係比較接近OLED嘅 lcd tv
不嬲價錢都係首要
可能你有米
不嬲都係差唔多價位 既最岩黎做選擇
拎得出兩皮幾買A8G 就梗係拎返兩皮幾既黎比較
仲點會返轉頭睇返堆皮幾 電視
Q80 都好貴下喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞