『薪火Post』BNO續期資訊(41) 繼續香港終局延長戰:行動尚未成功各位仍需努力

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
係用e-express
咁反e-express係無錯
去到呢個status HK Post條友既回覆係”因易網遞郵件定位較其他類別服務廉宜,故並不設查詢服務”
我幫襯過咁多間賣藥嘅,得Sundrugs係用膠紙痴,其他地方都係釘
番到酒店之後我會拔番啲釘同收據出黎,到出境果陣一野丟番晒去個收集箱

同埋松本清啲店員如果知道你識聽蝗語,埋單果陣會係咁sell副廠藥俾你
6月3 joined processing queue
繼續等待
幾時寄到去架?
搞錯咗
6月3係寄到
6月4 join queue
巴打點問進度?用Wechat?我都係等左個幾月都無回音
網購嗰啲普通商品寄失咗都可以索償所以用e-express無所謂 但重要文件的確係唔應該用呢啲優先度低嘅parcel服務

空郵掛號都好過,香港寄去英國一個禮拜之內一定到
想問下收到BNO嘅巴絲,DHL係send 1個定2個sms俾你地?
佢話寄兩份件俾我,但佢今日下晝send得一個sms就完
唔該哂師兄提供 我又係打左3002220000比左資料後收到1733898763個email, 諗住跟大隊唔再打電話點知無回音
我都岩岩收到cancellation number
但我已經申請左新既in queue
洗唔洗再send email 補留個reference number ?
Thanks
舊系統依家入唔到去,除左webchat有冇方法check到進度
我隔左一日先收到第二封。
選錯左中間d問題,比左錢,去到最後無左副簽from可以點做見到屋企人張副簽from有哂相果d,想整返做blank from都唔得

幫屋企人做果張就無禁錯,自己果張就禁錯,衰on9
今日去寄文件
個郵差問我寄邊, 我話英國
佢已經知係BNO
ENDGAME
聽講DHL都係
請問你前後等左幾耐先等到呢個reference no?
請問你已經等左幾多日?

我打咗去3002220000之後其實佢話俾我知,跟住我會立即收到個email,但係可以唔理佢。
嗯,我有個問題,你有冇諗過你可能可以申請印尼護照呢?
我星期六打完話5日內收到
但到依家都未有
唔係又要打掛大佬
佢有個文件LIST
比唔到就寫信解釋
父母CI呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞