『薪火Post』BNO續期資訊(41) 繼續香港終局延長戰:行動尚未成功各位仍需努力

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
咁冇人想要一本爛嘅Passport
靚野係人都鍾意
我覺得唔太關打唔打飛機事嘅
條link死左啦

https://bno.hk/timatic
想問下可唔可以同時幫兩個人副簽?

我見到上個 post 去到#999,不過冇電腦唔敢推爆
加籍好過啦
加拿大個本最靚
國藉:United Kingdom,
好好J
上次去唐吉軻德佢唔使用啲乜嘢膠紙黐住
爬左上個post同今個post, 見大家好似都係received document同日就join queue
有冇人試過好似我咁收到文件到而家12日都未join queue?

其實我懷疑呢排多人申請HMPO分人手整BNO

啲好快得嘅巴打係抽中啲借調officer

利申 估
係,由佢收到我份件,到佢寄出只係兩日,參考返之前嘅巴絲打所需嘅時間,我都覺得真係好快
收到新passport 個簽名 洗唔洗簽真名全名(跟身分證/ passport) 定英文名(無落身分證/ passport)都ok?

耐到唔記得咗件事
等陣就問清楚佢
咁都差幾遠 快果啲一兩日
耐果d成個幾月仲queue
香港獨立
BNO平權
天滅支共

究竟到我死個日之前有冇可能見到呢三樣嘢發生
想問online既巴打你地副簽係咪連埋啲文件一次過寄?
想問online既巴打你地副簽係咪連埋啲文件一次過寄?

比佢email fake左無野了
why not
依加BNO實質除左唔見護照 英國領事館會幫手 同可以投票 有咩其他用 有無機會有居英權
宣誓紙係指自己定父母?
面試可無視
可以報英國公務員non-reserved位
去英國讀書工作唔洗比錢去警局註冊
去英國Working Holiday冇Quota限制
居英權我覺得係香港未真真正正港爆之前英國都係唔會出手做嘢
你睇佢呢幾日又出埋啲垃圾Statement就知
簽名簽咩都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞