『薪火Post』BNO續期資訊(41) 繼續香港終局延長戰:行動尚未成功各位仍需努力

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
唔係火車頭咩
本CNO嘅holder可以喺支那定居咩?
只係俾人屙完劈劈就畀人對住你講拜拜你條尾嘅廁板咋
起碼依家肯定BNO去到先
Wiki同Timatic都寫明比晒英國所有類似嘅National入境
個網話
Sorry, this service is unavailable
You’ll be able to use the service later.

If you gave any answers, it wasn’t possible to save them. You’ll need to start again when the service is available.

即係而家冇得續?
我用報失方法去申請BNO
打左佢EMAIL比我果個電話
佢叫我等再等EMAIL
但而家兩個星期都仲係咩消息都無
點算好

一日完成咗
開始懷疑咁多巴打心急係咪因為太多呢d extreme case
anyway 恭喜
痴撚線HMPO
4/6 苦主
refresh咗幾次而家ok啦 可能頭先個網死左
想問
如果婆婆同呀媽老豆離左婚 我有一個新公公
咁grandparents (mother's parents)嗰度係填邊個?
我呀媽親生老豆已經過身(冇資料) 而家公公就未過身 但冇佢資料(唔熟)
係呢個情grandfather同Were they married or in a civil partnership?應該點答?

另外(sorry好多問題)
我呀婆係冇出生日期 得出生年份(呀媽話身份證上面都係冇) 咁係咪9填1月1日? 同埋咩town of birth唔知都係空左就ok?

thanks
好羨慕
不過估計分幾條隊
睇你運氣
好多巴打都係前日簽收
結果得我同另外一個巴打轉左排隊
希望係你個條
最後更新係
31may joined processing queue
依家都未有動靜
其實點解會爭咁遠
網上消息:[BNO 無人續,一日內可完成批核]
快到咁
我仲未轉
其實係人手UPDATE
離哂譜,遲你20分鐘received, 變到遲你4粒鐘join queue, 而家仲queue緊
我成日係上海轉機
咁就好
都正常 用返打工角度 即係有人收晒啲application 再分比唔同人做
個個人做速度又唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞