『薪火Post』BNO續期資訊(41) 繼續香港終局延長戰:行動尚未成功各位仍需努力

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
我係個post po 主,各位幫手推下佢
顧住香港,無時間寫愛爾蘭遊記
Unfortunately yes
Edinburgh好多留學生架喎
事實我入境嗰陣個officer望到本嘢都R晒頭,同好驚做錯嘢
絲打嚟緊會上國會交信?
Btw而家先認得你個連登名

係Éire有冇感受到英倫群島嘅shit weather
唉,無錢去吖,但我有戰友上去國會傾計啦,同埋喺香港有任務喺身要幫手繼續鞭策英國

啱啱先喺British Isles 返嚟,户口唔俾我玩咁大啦

我個名法文嚟,意思係幻想/空想,的確難記

我去嗰時有Irish luck,個景好靚,藍天白雲,十五日都無咩雨,然後一番到香港嗰邊即刻有排落雨

咁耐都未出到遊記真係好對唔住
夏天天氣好好喎
前幾個post留過名 我早你幾日去都柏林 不過我個個係weekend short trip嚟 市區淋咗成日雨

Btw email 已send 支持
遲吓有機會睇下有冇得幫下手可以整文宣etc.
我5月頭去個陣第一日就落狗屎
無去到郊區啲day trip真係一個遺憾嚟
不過天氣都一般 反而個人幾鍾意Belfast
我去嗰時一樣好好天,五月
去愛爾蘭真係要報local tour,如果唔係就玩都柏林,不過都柏林都有唔少嘢玩,我玩咗四日都未玩完,不過大部份要自己發掘

Belfast 我landing 嗰日個天灰濛濛,但第二日好好天

附送local day tour Galway 相

張相條link
淋雨好唔好彩,但據說係typical Eire

多謝支持,之後可能需要大家幫吓手,spread 出去都好,多人係一股力量
可以的 我全部都彩印面同底頁比佢地
但佢地都會有要你交正本既權利的
通常彩印都ok
咁星期一再問過
又回來等了,6月24日Delivered 但未轉 Received

Same same
如果今天都沒有就要明天webchat問了

點解排咁耐都未到我
今朝9點booking 依家去緊機場 1235機
嚇到標冷汗
我遲D都去Edunburgh,請問IO搞左幾耐先放你走?

寄左本HKSAR正本去 下個月要飛 急到賴屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞