[Sony/罪大滔天] 用家集中討論區(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
最近想上ff 應該買a7rii 定就黎出既a7iii?

A7iii講極都仲係潮文/傳聞

A7iii講極都仲係潮文/傳聞

rii 啦
a7iii 有排你等
sigma鏡都有spec有樣
a7iii係乜都未有
a7 series幾時出新menu firmware
已入手Loxia 50,好爽

呢支planar正過 af 支 sonnar
散景、立體感

d 色好靚
其實sigma嗰三支新鏡有無傳聞會出FE AF版??
其實sigma嗰三支新鏡有無傳聞會出FE AF版??

罪大焗你買原廠
想問At-x 116可唔可以用接環駁落a6000到
會唔會有對焦慢嗰啲問題?
各位巴打們 想問下支 1635 f4 如何? 值唔值得買?
最近想買支wide鏡拍下片影下景咁
唔該曬

利申: A7 最wide得支kit
有無巴絲放samyamg 14mm mf e mount~~
想平平地玩wide 鏡

我有一支e-mount可以放, 巴打有興趣?

散景、立體感

d 色好靚

直出no problem

係咪唔準焦
有無巴絲放samyamg 14mm mf e mount~~
想平平地玩wide 鏡

幾錢
想平平地玩wide 鏡

幾錢

Email我丫

Lihkgscandyna@yahoo.com
新手 2手a7 kit set 7k抵?

散景、立體感

d 色好靚

直出no problem

係咪唔準焦

Crop,可能手震左少少
Btw f2.8

點解會對落d 咁既位
e mount 人像鏡大家有咩推介?

再推

再推

85.4 gm ?
想平平地玩wide 鏡

巴打,有興趣
email: anson199934@gmail.com
thx

再推

85.4 gm ?

85.4 Gm 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞