[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
我覺得 有幾多人願意犧牲依個問題
應該由勇武派自己去答
其他人 睇住個結果 事後幫手就得
果一刻唔需要講太多野
[求推] 又話wingame又唔立遊戲規則 唔該傾DEADLINE
https://lih.kg/1235546
首先議員要做野
2塞立法會
等差佬清人
但自己唔沖
至少入唔到暴動罪
衝囉 屌
有邊個義士唔係人哋嘅屋企人, 有邊個唔係人哋朋友?
香港人雖然有進步, 但無真正嘅覺悟...
(包括我自己, 對唔住, 我係垃圾)
革命係需要有人去犧牲, 問題係有幾多人願意?
又或者其實係, 要幾多人豁出去先成事呢?

6.9之後我成日都問自己, 咁之後點呢?
我諗無人會有答案...

sorry for 1999
搞到例行工事咁?
最少支持到7月1日,送翻份”回歸”大禮俾小熊維尼
Push
Push
G phone出冊好似冇左陣左膠味
佢識得推口大既要普選
有啲猛虎出閘feel
而且佢可以得到左膠支持
我覺得可以觀望下

其實只要唔好俾左膠鳩做
衝唔衝都係戰術層面
Be water is ok
今次真係唔可以輸
點搞好,200萬人散步
pish
你無講錯 返番去本身香港個死局 又唔敢掂主權問題 大大個老共係隔離 一日老共仲係到 都係gg
本身遊行就係一個和理非活動 至於遊完點樣衝 一黎人唔多 二黎泛民出黎騎劫叫人不被捕 不流血 不衝突 仲有柒婆停左條例修訂 立法會唔會討論 唔衝只係俾大家休息 但絕不能鬆懈 下星期國歌法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞