[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
禮賓府需要你地
唔得
at least要爭取撤回暴動定性先

威脅住對方,set deadline, 比藉口攻派升級
等於612 三點可以唔沖架
唔沖咪咩都冇囉
完全同意
和理非可以手拉手包圍
勇武可以沖
冇沖突
留名
政府一dq咪死得囉
[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗
https://lih.kg/1233323
Push
[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗
https://lih.kg/1233323
可以試下塞比G phone指揮嘅...
利申效果未必好
但算係有個喊得出嘅名
612模式就要沖
係輸左,唔係就嚟。
政府乜都冇點回應,方案只係暫停下。
777繼續係到,條例都係到,我其贏左乜野5比0?

真係想知我地贏左乜?贏左小小時間遲d死?
有時現實就係咁
而家果200萬人既best effort就係行
咁個個禮拜都搵到50萬基本盤都已經算係咁
仲有200萬social network point
義士更加係有限資源,捉1個少1個
只有係過2讀果d關鍵時刻先會見到價值
永續社運雖然難聽
但大部份人都唔會100%投入社運
要係唔影響參與者日常生活既情況下搞
延長時間線比起不斷升級更可行
依家唔係時機建國
我同你一樣討論問題啫

如果你講民意唔係實質三四百而家都可能有啦
洗乜下次呢

我鬼我叫你班和理非暴徒返屋企乖乖接受啦
話要行動升級,又個個都話唔好衝
講真,香港情況唔同法國,香港政府冇民意基楚,由而家開始所有指令中央必定插手,佢地好識玩民意戰,分化

佢有既係無限既資源,你地小小既衝擊佢地根本唔care, 甚至可以返個頭話你攪事。

而家香港已經難獨善其身,係G20開會其間只係夾係大國之間既籌碼
set agenda從來都難
所以孫中山9up 反而係國父
因為諗未來係最艱難

依家連登開左個頭
唯有希望至少諗到下一步
長線其實係要有果啲智庫組織先有得搞

香港人要擊碎絕望

林鄭月娥

萬惡之源 出賣港人

唯恐天下不亂

逃犯條例暫緩係政治手段

唔好中計

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞