[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
亂?
仲整齊過你屋企
聰明到仆街啦政府
除非香港建國,唔係都拎唔翻本來屬於我地嘅嘢
但偏偏絕大部分人都有政治潔癖
無可能既野 FF下好啦
你對上仲有終國
[重要必睇]如何防止今次抗爭變成雨傘2.0, 魚革2.0
https://lih.kg/1233554
你去禮賓府
你估狗屋唔會出動?
巴打又唔洗灰心住,所以野要靠時間升溫發酵

唔會今晚200萬人出完去即刻會解決左

最起碼都等到聽日新聞同國際既報導出左先
起碼都等聽日新聞同國際繼續推依件事助攻我地

同埋好多時真係要靠天時 地利 人和 同埋流言
缺一不可,大家要各有各繼續做

例如做緊文宣既咪繼續改長輩圖囉 繼續洗番班廢老個腦邏,又或者諗下有咩方法再挖掘更多黑材料攻擊敵方 以助我地士氣

另外大家話每個星期集會遊行或者三罷 我覺得係有必要,但起碼要維持去到g20 最好果日都一定要有活動 比全世界想助攻我地都出師有名。可以即刻比國際落鳩佢地面

最後希望大家記住我地目標
1:撤回條例
2:重提普選(無普選下一個特首一定比柒婆更差)
3:要求重整警隊 大規模問責
4:要求放所有義士 加不起訴
5:必須下一屆立法會選舉重挫保皇派
6:清算所有支持送中既公眾人物(包括政府高層,議員,偽人)
你覺得遊行會對政府有幾大既影響,啲人咁厚顏無恥,道歉都唔係親自道歉,上面巴打講得啱,依家777佢拖得就拖,睇下邊個食邊個花生
亂左乜鳩?咪撚再信純和平遊行,但暫時國歌法同人工島未上馬之前,衝又無意思,學一哥話,衝個唔開會既立法會

不合作運動再開始先係暫時出路
老解係有權利出兵, 如果有犬隻不小心死亡就有藉口出兵
不衝不散
總有一日會行到呢步
咩撚野衝就係鬼我真係就黎笑撚死,都和平咗成個星期,200萬政府出垃圾回應條8婆連下台都無,E家衝根本就係合情合理。
會 兩邊都係會同班狗對恃架啦
真正話到事既係林鄭
要佢直接感受到威脅
之前係政府攻我地受,無奈佢攻得太失敗
而家佢轉策略,佢地受我地攻
根據2014既經驗,無迫切限期既事,民意會散得好快....
佢出先傻
想食制裁
梗係死拖爛拖
衝去邊?衝左之又點?

利申:支持練武
而家佢轉策略,佢地受我地攻

你攻到佢呢乜野呢請問?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞