[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
制裁邊洗理對家法律
不過問題點在於,制裁中國對佢地有乜好處,始終全面cut經貿太痛,可能只係部分制裁

老實講,我亦唔睇好美帝人權民主法案,好可能拎黎放g20示好or換取習大大簽trade agreement
無撚有錯 係現場見住啲人睇完個19聲明開心滿足嗰樣就知道已經玩撚玩了
發現好多人好天真
衝>義士傷/拉>一世案底
政府>廢造聲明>過骨

好啦 比你今日嬴到
2047>就會開始清算 廢除基本法

點鬥都鬥唔嬴中共
更何況林鄭係精英
現實d諗,逃犯條例已經差唔多此post已完,佢唔重提,再追擊唔實際,轉移大家視線去國歌法同人工島先重要

loop多次逃犯條例既手法是否可行?
唔好意思 我講得太現實
不過現實係殘酷
希望大家諗清楚
宜家唔係同林鄭鬥
係要同中共鬥
外緩真係唔好信100%有用
成日有唔同地方有衝突
佢地都係要有返咁上去動機先會幫你
我地邊到有嬴過 義士未放 未撤回 林鄭未落台
用勇武方法就比人合理清場 完全唔夠打 和理非會唔支持 會話係鬼
用和平方法 政府唔撚理 扮死狗 潛陣水 令人鬆懈
去睇下而家d細路講乜語言就知呢代差唔多係最後一波抗爭

不過叫盡力拖延香港大爆炸
好撚絕望係咪由香港人投販民個刻已經輸撚左
其實機場好唔好 好似有力d 🤡
拖到2047咪又一鳩樣
雖然香港人已經好叻
但係
嘩二百萬人呀嘩林鄭道歉呀
然後
明日生活又如常 狗衝返工先
邊洗咁耐
好處就係中共可以繼續威信管治
講到底, 中共最驚就係有人推翻共產黨, 如果證明香港人係一個血淋淋事實, 你估其他地方重會唔會造反
當然你可以話制裁, 但係你要記得中共唔會怕制裁, 反而最驚收唔番台灣同推翻共產黨, 所以一定要同台灣合作先得, 當收番台灣, 中共就基本無野驚
其實唔係
係由英國比翻中國個下
已經輸撚到仆街
簽份野比大家玩50年
然後中國一野收你皮
希望拖到2047啦
個deadline要俾國際社會知道
特別係打算用香港做籌碼嘅trump
白啲講句,777最怕刁種嬲
刁種要面,但佢而家俾trump揸撚住春袋
我哋送咗份生日禮物俾trump
同時都搞鳩慶刁種個生日
所以繼續出黎呀
講好不撤不散
點都要keep好個勢
唔好200萬人啪下籮友返歸第日準時返工
我而家都喺出面食緊風
聽日等大家接力
佔又好不合作又好 再決定
中國同台灣鬥長命啦
不過韓國魚一上台就收硬
韓國魚真係好撚鬼 不停奶共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞