[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
無錯,好明顯琴日啲差佬不設防
就係唔硬撼,扮軟化,令我地民意消散,再硬推
所以一定唔可以鳩佔,亦都暫時無左搞立法會理據
所以唯一有理由做嘅手段係追擊777
全部都認同, 除左最尾個句

我覺得依家777唔應該落台 , 佢明顯依家變左個弱勢政府, 做乜要換另一個人要提高番佢地既士氣??
應該趁依家有咩爭取就盡爭取

我覺得個問題偏重係撤法上面先
應該趁依家有咩爭取就盡爭取
x2
pishhhhhhhhhhhh
失望係知道就算動員到過百人萬出嚟都只能夠做到呢步
我覺得最起碼要做到撤銷暴動定性同釋放被補人士
不論停止同徹回我覺得都唔會有條件係現屆立法
不過睇民意......唉
而家係到和理非大派用場時候,有啲和理非成日好反感勇武,咁唔該而家到你地主導不合作運動同文宣嘅時勢快啲發功啦
pish
可以點
都話WEEKDAYS繼續傳長輩圖同播黑警片
WEEKEND就學習法國黃背心無定向佔領
有冇通知到任何議員可以合作通傳
Sad but true
星期三四突然開會香港人就收皮
推返上去先
暫緩修例有利於日後繼續修訂工作

趁尋日200萬人既氣勢,
首先迫佢2件事
1: 撤回法案
2: 改暴動定義

換特首暫時係無意思
啱呀 目前既行動對港共政府影響不大
612就話犬隻咬人輸左個輿論
佢今次同你玩拖字訣同和理非
淨係遊行根本做唔到啲咩
無論你100 200萬都當你透明
不如等而家仲有百幾萬人出黎時做番啲野
啱,集中返啲重要嘢先
第三點係咩事
真正要做係重演返612

set deadline, 無回應行動升級
林鄭落唔落台已經唔重要, 你問我, 應該繼續再一拳一拳打落去但又唔好打死佢, 無啦啦換番個滿HP既人黎做特首, 即係又要重新打過

依家應該focus番重要野

1: 撤回法案
2: 改暴動定義
之前柒婆話暫緩,我就留言話佢要暫緩既唔係送中,而係暫緩我地班示威暫同和理非既情緒! 暫緩=拖累! 香港人最大弱點係經唔起拖累!好快變得冷淡,甚至淡忘! 柒婆太知香港人個個都係「要返工,不了」! 一兩個星期比你擺課擺市你地可能得, 但係長期咁去「罷」就冇可能, 所以佢先「拉長」黎玩! 等香港人對送中條例漸漸冷卻⋯⋯
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞