[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
set deadlines even 暫時撒左先 死佔都冇用
唔回應-> 升級不合作 經濟活動入手
如機場購物
普選一個真正愛香港既特首
佢一定會睇到香港長久以來既問題
鄭松泰︰唔好批評,有d野大家知就得
https://lih.kg/1233794
21/06 六千億撥款
02/07 國歌法二讀
可以點?可以考慮新嘅抗爭模式
以前次次都係遊行集會 遊行集會
5年前佔左一次 發覺功效奇大
今次又有三罷加勇武和理非合作再加向各國投訴施壓
呢個新套路用到政府麻木就再轉 搵新招

同埋你覺得政府做野真係咁快?
上個星期一百萬人加勇武派贏哂
建制派加啊爺都轉哂風向鬼打鬼
今日再有兩百萬人出黎
你覺得佢咁快比到回應你?佢內部都嘈到拆天
過多日 比哂時間佢處理
佢再覆鳩野就繼續搞 市民就一步就步食住上
總之不分化 各自修行 大家有共同目標 和而不同咁一齊搞 再加啲耐性 普選指日可待
香港人加油
真心有疑問
https://lih.kg/1233720
而家佔路/衝立法會已經無意思 因為都講左暫時都唔會有修例嘅時間表
而我地希望佢全面徹回 我地要升級係咪應該考慮派人將幾條隧道/機場佔領 癱瘓所有交通輸紐 變相做到全港罷工/被罷工
而家佔路/衝立法會已經無意思 因為都講左暫時都唔會有修例嘅時間表
而我地希望佢全面徹回 我地要升級係咪應該考慮派人將幾條隧道/機場佔領 癱瘓所有交通樞紐 變相做到全港罷工/被罷工
三罷,圍禮賓府
長期搞到其他市民就會出現分化
升級就一定要 不過上次mtr不合作運動都比好多中立同和理非屌
我好支持你地,但係想討論一下...

如果keep到十萬人係到,又俾你攻到入去,之後呢?就會撒回?義士可以放返出黎?林奠就唔會話你地係暴徒?你要點樣防有槍既狗?

如果佢再排期二讀,我一定同你守前排
但係而家再圍立法會真係無意思 我要唔可以打長久戰 雨傘已經係一個好例子 我地要速戰速決
共產黨已經俾左70年時間佢,佢希望要多700年時間

係人都知政府想拖想冷處理
但點迫政府唔拖呢?

唔升級,肯定鳩做
升級,和理非又反對

你講得啱,要食住上
輸左場架 羸左人心

三百萬可期
覺得佔領同時用廢老俾壓力落啲建制可能有效
撒 死佔都佔唔到好耐 消磨意志

信選舉絕對唔係一個好策略
建制派依方面有錢有人
我哋係贏在有人肯犧牲 唔係贏人多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞