[請廣傳]唔係講笑,我哋就嚟輸...

1498 回覆
11087 Like 78 Dislike
無leader既問題依家好似體現左出黎
人數夠 氣勢夠 想勇武人士夠 目標齊
但係大家係咁討論點逼政府做野以實行目標
搞到好似禮拜日準時遊行 禮拜一準時龍和道集會
之後衝 狗清場 散
林鄭夠鐘又講廢話 盧狗繼續屈鳩你暴動
就算民陣話政府無回應都只係話將行動升級,升級要做乜,衝邊,完全無實際目標
你要林鄭道歉下台咪衝禮賓府,要釋放義士咪衝狗屋,要撤回惡法咪立法會or政總
乜野翻黎阿
你無睇外國聲援香港?
咪係個邊香港人組織唔知係邊到集合行下街咁
仲用錢買機票翻黎把撚
兵貴神速 不宜久拖 200萬人打哂飛機好易出事
現實d諗
其實出面個真建設派,長輩圖,反映左,可能出路得全撚部後生登記選民,建制輸番一堆席位
你日日坐地鐵
我包你第時上街唔會有二百萬
所以gphone出黎真係岩時候
頂住吖 就天光 有人支援
一個都不能少 記住冷靜 唔好送頭
建制用埋錢請大家食飯
又送野咁

你地有無咁多錢
推 香港人前途問題
贏到立會再諗香港想點自決 永續 獨 投共 乜都好
而家只係正式令香港人直視呢個問題
之後五年十年先黎料
2047 必比翻中國係事實
大家諗下啦
起碼有人帶
到時bno會笑到最後
無,但我相信我地呢d年紀都係唔鐘意建制狗

唔係我都諗唔出乜計了
有時想直接過撚左條例俾美國取消關係法就算
睇外國想點玩
香港台灣係肉隨砧板上
呢個真係最直接方法令支共收皮
唔好認輸啊 大家加油
但每日150
好重要,大家留意,真心!求大家最少睇第一個post

呢場仗要小心打!我覺得呢位巴打分析得好到位!

[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗
https://lih.kg/1233323

為防被抹黑 同商討下一步行動 我建議揾民陣宣佈"暫休"
https://lih.kg/1233591
傻啦,而家英國都擺明唔想接手
自己拎本外國passport咁走先係屈機
Agger
好似冇左目標咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞