唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
粉坦
达哥nb
Push
Tat please see
扮訓既人係唔會叫得醒
咁我講下自己立場先~好多人都話達叔變咗,我都認同既,人地收大陸廠錢我都覺得係,但第二點,其實用公眾人物身份去表態極有可能影響到個人安全呀
當佢好似周星馳咁死左咪算
今次真係一面照妖鏡
邊個係人邊個係鬼一次現形
達哥今次真係現哂形
中聯辦吹雞就靠邊站
我唯有祝佢係大陸發展順利
达哥 chatroom 都要維穩
你咁對d兄弟,關台
直接返大陸搵銀算啦
达哥要練定普通話用鬥魚直播講開台啦
不如咁啦, 我地大家一齊罷睇啦好無呀?
以後唔好去佢台幫佢刷VIEW
Chat room仲撐達個班仲撚戇鳩
達哥無論做都覺得啱 仲勁撚過紅衛兵
有日達哥話持共產黨成班即刻仆哂去投共啦
真,狗都冇佢地咁忠心達哥不如直接奶共啦,反正而家睇佢果D都唔CARE
https://lihkg.com/thread/1186194/page/28
睇#694
當然你話得張圖乜都冇唔代表D乜, 但睇返replay可以見尋日broadcast半粒鐘後乜聲都冇晒.
老老實實之前D野我都覺得佢冇理虧, 亦理解到佢點解唔出聲.
如果佢出聲話唔支持都好, 我都覺得無乜野, E D個人取態無得迫你.
但你粒聲唔出就禁言.....你諗下E D係邊個黨派作風喇.
unfollow左,每晚都有聽重播,今年真係好失望。由幾百views睇到今日,今次真係幫唔落
已經取消追隨左
自動訂閱都取消埋
行動最實際
而家大是大非真係要做野
講說話唔岩mod聽就會比佢永bam
tank mod ban講64嘅人,諷刺到呢
真係占占占人啦呢獲
已經被ban , unfollow埋
有冇機會report 到佢個台bam 埋
粉坦本身都ON9
達哥知自己個MOD咁倒米仲隻字不提
有朋友真人識佢,都係柒下柒下比人杯開果d人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞