唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
由之前講到明唔想為咗賣廣告而打機
最後都理解你其實都要賺錢 唔係免費娛樂大家 賣廣告都冇咩問題
逃犯條例唔講都算
64呢個年年嘅默哀都取消埋
係唔係真係要河蟹到咁呢
呢個仲係唔係之前嘅達哥呢
定係變咗一個只為錢看嘅人
上次冇表態都算
今次64乜都唔題
唔好話咩點解一定要表態 有睇開就知你係一個咩人
你可以唔表態支持邊一便 但係中立陳述事實都做唔到?
點解要逢親呢啲敏感是就變咗避而不談
淨係喺度講一堆花邊新聞 同睇tvb有乜分別
以後你係唔係一直都要係咁呢 為咗錢就可以隱藏自己嘅良知?
定係你真係咁等錢洗? 咁不如你索性開返twitch嘅donate 支持你嘅兄弟都會課金畀你 相信唔會少得過你啲親共公司廣告幾多
自從上次backup佬事件之後多咗好多人體諒達哥 之前幾次我都有一直撐達哥 但都唔係咁盲撐㗎
今次真係對你好失望
推到達哥睇到
根本唔需要佢表態
只係想佢陳述番個事實 可以避重就輕唔講支持邊一方
而唔係今日最大嘅新聞都要特登避開唔講
可以唔表態支持邊一便 但係中立陳述事實都做唔到
如果逢親呢啲敏感是就變咗避而不談
淨係喺度講一堆花邊新聞 同睇tvb有乜分別
只可以講呢個唔係一個我哋熟悉而又鍾意睇嘅達哥
亦都唔係想屌佢 只係想講今次真係有啲反感
同埋我想講對上幾次反達哥嘅大事發生我都係支持達哥
今次真係支持唔落 相信大把兄弟都係咁諗
老實講 今次真係幫唔落 一向我都撐佢
但洗唔洗講都唔講一句..
唔睇咪得,
有d人你屌佢都無用,
達哥就係其中一個。

最佳做法係罷睇,
無人睇就無人贊助。
到收入小左條友先會醒
仲ban人呀
我屌你老母啦 我撚有迫佢表態
post嘅內容都唔撚睇就喺度護主
盲撐咪就係你呢啲囉 傻鳩
even係777都有講琴日係一個充滿回憶嘅日子
cctvb都有播
但達哥竟然可以隻字不提 自我審查到令人反感
達哥=垃圾,唔睇
777仲好過達哥
係真兄弟自然會明
咁就不了
我只係舉個例 777賣港更令人反感
點解你地咁鐘意迫人跟你果套黎做
我想聽所以你要講
唔講就即係變質

我唔係撐達哥
只係覺得你地好恐怖
又係呢句
係明呀 明佢為左賺錢 開始埋沒自己良知囉
777已經大把人憎
但達哥直頭帶住年輕一代投共
其實達哥好似冇專登係6月4日講64既習慣
佢次次講都係其他時候講
好似watch dog個段片都唔係6月4日
唔講以為佢搞社運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞