唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
變曬質
商業味又重
既然佢想保留搵人仔嘅機會
咁就要接受到失去香港市場
有得必有失 唔會睇完你打千字文就回心轉意
我哋睇緊嘅呢個達哥已經壞咗 只有行動先有機會令佢振作
咁已經好足夠,戴頭盔大家絕對明白的,因為要搵食!唉,此情不再。
等緊你帶頭懲罰達哥
罷睇罷講已經足夠 一個公眾人物冇人留意冇noise足以收皮
等緊睇有幾多人罷睇罷講達哥
可能達狗先係借人上位
怪錯大J了
果班人係閪黃絲咩
連衛兵就有佢地份

達哥依家D片好多廣告,明明以前咩都無
身為「香港最知名實況主」
竟然仲有人覺得佢無義務為香港既觀眾去傳遞中立信息
連講都唔講,提都唔提。班真達粉就話人又迫人表態呀,人地要搵食呀
但又唔諗下佢而家既態度係同以往背道而馳。
仲話咩:明我有睇開我既人就明,我支持繁體唔鼓勵人用簡體
睇開你咪知你以前唔係咁囉
你咩身份就做咩野架啦,大家自己收埋用簡體無人會話你。
你做下樣都唔做。
時事又唔講,叫人思考下呢d事都叫做同你以往態度一樣啦
而家達狗我係唔做,你吹咩?係咪呀達狗?
以前打FIFA對面隊叫Pingfan64
達哥都可以成場係咁講笑咁講驚被失蹤,查水錶同坦克車
到而家上左位就淨係64 2隻字都唔敢講了
「最多人睇你香港實況主」
竟然有人盲到覺得佢係無義務提下呢d香港時事
非常有見地
難為有人話要取消通識
已經好耐冇睇...

曾經話過永遠都會企係市民嗰邊嘅達哥,宜家已經行咗去攬實d錢
連衛兵
最緊要鬥撚死你
你反完中共 之後冇飯開冇錢搵理撚得你食屎
好似生秋黃同hocc乞食個陣你地做過咩幫人呀?
加油支持當飯食呀?
文盲?!!!樓主話想佢中立陳述事實,邊柒到逼緊人表態?
呢幾年來睇住佢開始接廣告 拍電視 出唔同既show
佢已經由一個直播主變成一個藝人
作為一個公眾人物需要慎言我明白亦都尊重
但始終都係會失望
感覺好似同我地距離愈黎愈遠咁
又係你呢啲唔睇post就留言嘅傻仔
Sad but true
你咪繼續鬥囉
我有我撐達哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞