唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
擺明要屌到佢收台啦
不過你又試下拍露樣片表態推自己上前線?

又或者你同班要人表態既連登仔每人每月捐返5千比達哥,我諗佢都會願意表態

你而家既做法只係推人去十米高台跳水然後自己係觀眾席食花生咋,你唔係覺得自己推2個post, 貼下啲社論就叫參與左政治運動丫?
導人向善
得罪問句,你出黎做野未?
雨革一次已經反映香港人,連登仔唔會幫啲受打壓藝人,個個表完態到今時今日仲乞緊食,
如果你同班叫人表態既連登仔肯每月捐返幾千,等表態既藝人唔再怕比人封殺,我諗達哥都會願意表態,
但現實係我地只係接受免費娛樂,你既所謂失望只係將所有責任同危機推比表態既人,人地係前線你坐係電腦後面,你咁叫做共同進退?你唔係覺得自己匿名係連登推2個post已經叫參與左政治運動丫?
易地而處你都唔會咁做

都係果句啦,鬧達哥龜縮既自己露樣拍片表態先啦
導人向善 改變世界
雞蛋高牆 永遠企係雞蛋果邊
唉 黃子华
佢開個donation大把人捐啦
佢啲backup幾多廣告有幾多錢你唔係唔知呀?
隔離台伍公子幾多donation有眼見架
每晚平均4000人嘅台你驚乞食?
仲有你地呢班「永遠支持達哥嘅fans」呢
定係你地都唔會捐呀

明明上年連登仔先講64關香港人乜野事,今年就屌達哥唔講64,風向轉得快到
冇話關唔關事嘅 最少六四事件係6月4號最重要嘅新聞 但佢講新聞嘅環節竟然隻字不提
連登仔上年提倡叫香港人淡化64先喎,人地照做今年就屌人唔提64
而家個重點根本唔係叫人淡化六四
係好明顯地而家佢對所有政治敏感嘅議題都隻字不提
包括逃犯條例 佢可以唔表達立場 但係點解連中立咁樣陳述成件事都做唔到
達粉話提都唔提得 唔係會好大獲
達哥會乞食 仲會比警察拉
達哥忍辱負重 絕對唔係食幾家茶禮
屌你
講黎講去都係錢 背棄當初信念都可以合理化
打咁大段野做乜 一句「你養佢呀?」咪得囉
企係高牆果邊又唔比人屌得
咁驚比人封殺 索性出黎撐送中等班友死心啦
反正班觀眾都比唔到咩利益達哥
其實達哥開台從來都分成兩part 講新聞 打機
新聞個part比人見到變咗質咪比人屌囉 唔明死忠有咩好拗

不過搵錢要緊在所難免 唔滿意既就罷睇算啦 無謂再屌黎屌去
為左錢,連人格都出賣埋
達粉:賺少咗人仔點算
係咪你養
你咪撚柒啦
家下要佢一定要講撐邊面?
家下佢連陳述件事出黎都唔會呀
見到任何關政治事既野自動河蟹呀柒頭
不過達狗仔粉d思維係咁撚弱智
講到尾咪只要關敏感少少既野 阻到佢搵食就可以自動河蟹
達狗搵錢大晒 咁麟伯成龍呢d奶共都係搵食啫
達狗邊會收台,
收台人氣小左仲有得撈咩

搵錢至上,扮狗扮女人都肯
達哥應該轉左上香討了
所以樓主打咁大段野
佢都唔會睇到
連直播chat room打哂大交都可以當冇野啦
區區連登wfc
錯啦 應該係轉左上大陸d論壇 咩天涯百度果d
唔好意思,阻你少少位

【民陣6.9反惡法遊行】

日期:6月9日(日)
集合地點:維園草地
時間:下午2時30分集合、3時正起步
遊行路線:維園草地遊行至金鐘添美道立法會

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞