唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
達哥既然有咁既決定之前一定有計過
利益>代價先會去做
不過達哥應該估唔到跌得咁多
唔計花生友分分鐘唔見1/5至1/4人
只係一晚既事
花生友走埋+遊戲淡季+中小學考試
人數只會愈跌愈急
佢鍾意點做咪點做
條三毛個名臭哂 轉撚咗acc啦
咁多達粉少你一個唔少啦 on9仔
乜撚野真兄弟 同人好熟呀
好想搵返以前一段片, 果陣打緊fifa, 達哥見到chatroom世界大戰主動勸架, 叫大家唔好嘈, 「要鬧就鬧達叔」, 「千錯萬錯都係達叔錯」, 當時見到真係好感動
達哥今非昔比啦
宜家佢只係奶共狗
帶領新一代投共
達哥背後財團控制緊佢言論唔俾講64
觀眾:正常,達哥唔洗食?

觀眾想控制達哥言論要求佢講64
觀眾:達哥好好恰?幾時做咗扯線公仔?你叫佢講乜就講?你班兒登仔咁鍾意乜都講政治就死去維園城市論壇講啦

財團出得起錢 = 點控制言論都得
觀眾無錢 =

只要出得起錢
你哋都可以買起達哥講你想佢講或唔講嘅說話

只要出得起錢
觀眾唔止會收哂聲可能甚至會支持你當達哥係扯線公仔咁舞

呢個世界就係咁欺善怕惡
無影響力嘅人妄圖控制達哥就萬人屌
有影響力嘅財團控制緊達哥就個個合理化件事,底線同尊嚴可以拉低哂甚至放棄埋自己信念都無所謂
不嬲都係錢重要過逃犯條例
冇廣告接你養達仔?
尊唔尊重,同ban 唔 ban 係兩回事
點解遲唔ban 早 唔 ban,等到而家先嚟ban
369 點都煩過 8964掛
兩回事嚟,唔可以相提並論
有冇搞錯呀黃子華
開棟篤笑就識抽水
平時又唔表態 屌你老母 原來都係奶共狗黎
唉 69唔講都算 64都唔講?
你可以唔表態支持邊一便 但係中立陳述事實都做唔到?
大是大非面前估唔到你會唔出聲潛水
好多低質人參與討論
搞到亂七八糟
''64咁普通''你都講得出
支持你嘅兄弟都會課金畀你 相信唔會少得過你啲親共公司廣告幾多

黃子華一向奶共狗
你睇返尋晚班人洗板有幾癲你就知點解,除左挑釁我睇唔到佢地既目的係咩
我係新兄弟 亦都細你同達哥好多
一開頭見chatroom亂到七彩 世界大戰
只想chtrm係呢兩個鐘開開心心睇打機 暫時放低政治
但睇返新舊fifa嘅recap 開始明白舊兄弟嘅心情
其實有堆人真係幾低質...
要珍惜嘅應該係心水清/ 冷靜討論嘅兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞