唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
其實佢初衷係乜,點解大家咁想聽佢表態?佢又唔係咩政治人物,佢講嘅說話咁大影響力?
咁公道d講 尋日見要達哥提64/屌人叫達哥提64都有ban
咁多人討論就知幾大影響力
佢選擇令提出問題的人消失呢條路, 佢已經行動上歸左邊, 都唔知有咩好傷心, 佢又唔係第一日奶共
𠵱啲嘢本來就係要自己判斷同負責 當年去天安門好多都係知識分子掛 而達粉好多都被你哋話小學雞冇思考能力 你要達哥用自己影響力影響人咩
達哥如果你睇到既話
其實都明白人大左要搵食一定有好多制肘會身不由己,但千奇唔好忘記自己初衷
多謝你一直由中學陪到我大學再出黎做嘢
加油,支持你
最好69開台叫班兄弟留守屋企齊齊直播打通宵啦 一陣因爲達哥冇勸班兄弟而有兄弟出左去反條例出左事 達哥會好內疚
都根本唔係叫佢表態 係當普通新聞咁噏下
平時講普通新聞都已經戴撚哂頭盔都唔expect佢會表態支持定反對
30週年隻字不提其實有問題
本來政治取向同決定就唔應該受人應該 我都支持6/9出嚟 因為我有思考過

大佬唔好一見到有幫少少達哥講野就起晒鋼
作為一個香港人69根本冇理由唔出 係見住一向都會講時事既達哥偏偏就唔講近期最大單既64同69 有啲心淡姐 背後理由係咩大家心底好清楚架啦 唔再重覆 係難啲接受既
迖哥666 skr
佢又唔會支持中共既 搵錢姐大家都明

佢要接JOB緊係唔講
同埋依加個台其實都係比佢賣下廣告 KEEP住咁上下數字嫁姐
你試下個台得返幾百人睇 SONY會唔會搵佢做咁多野

由訓教狗睇到依加 一開始覺得佢一到64就有表示覺得都幾型棍

尋日BAN人同埋唔提肯定會令睇開既人失望(唔係新入黎個班)
同埋我想講話有一人迫佢講64 我想問點樣迫佢
拎支槍定係唔講就REPORT佢個台
其實幾好野,搵到個位入到達哥👍🏻
就係依個 上次佢話真兄弟就會明
我想講真兄弟依個字唔代表唔會失望
如果你係盲撐佢 你先唔係真兄弟
全靠樓主先搵到破綻
啱呀 我64有入過佢台三次 一次fifa 一次中場 一次結尾 見佢都冇講6469我都失望 我只不過都只係想持平小小唔好好似隔離咁偏激啫
其實以前佢都戴頭盔 只係暗示 但都會知佢立場
依家連普通陳述新聞都無埋
依D就係個D撐達唔明既地方
唔係話要你一定講
係你突然唔講 我地會失望
佢地就大反應到話迫人講 唔鍾意咪唔睇依D垃圾回應
Tat_tank真係變撚咗tank 仲要係喺64依個日子
打機台定時事政治台丫?
政治宅就叫佢政治表態,一陣d 偶像宅又要佢表態鍾意邊個多d
然後動漫宅巴士宅乜撚柒人都就自己既興趣要達哥開台時表個態
屌你老母啦咁其他人仲睇條撚呀?
初衷係一個人打機悶,想好似細個咁有班人齊齊打齊齊笑炸
同樓主諗法一模一樣
對上幾次全部都係幫佢今次真係幫唔落
佢今日變到咁達粉有份做成
賣支那寶廣告有人撐
教人整回鄉證番大陸有人撐
公司收中資錢有人撐
直播出殘體字有人撐
到琴晚隻字不提64照樣有人撐
啲達粉最撚鍾意就係assume人地會講啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞