唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
其實大把偽人都無任何表示

成日開post講達哥做咩

唔鍾意咪罷睇
都係多得兄弟支持佢至有今日
冇人支持你幾有料都好難上位發大財
如:伍公子
鬥死達哥之後 唔知連登仔下個目標會係邊個呢
就係又想睇 又唔想睇個冷感撚
明明之前都夠膽提,唉
喂讀得書少唔好亂拋書包啦,退完一步想執番身彩都上下google啦小朋友

言論自由唔撚係咁解呀,如果樓主係逼人講立場我都冇野講,大佬呀宜家質疑點解唔講當日最大新聞又可以關言論自由事既

唔識野呢仲大撚聲咁屌老母?你屌撚死你老母條爛屍再食埋食到你腦生癌呀?
達哥之前年年都有講 真心問
大j成功上神枱
無睇過佢
咁多POST知佢咩人啦
達粉
如果真係不代表既就唔會影咁耐又zoom in zoom out又自拍啦
用下個死人腦得唔得?
係啦又係睇咗咁耐兄弟心照
收皮啦咁就打飛機盲撐撚
哂氣啦 條友無得救架啦

咪撚痴咁埋啦達dog
起碼好過而家提都唔提下
最好就係咩都畫公仔畫出腸照顧番你呢啲低智人仕
香港多幾個好似你呢啲咁既人遲早收皮
一向都係為揾錢, 係你地d on9仔講兄弟
以前因為觀眾群係高登仔為主,仲會導正高登一啲歪風,所以啲話題近高登啲,啲所謂潮文又係大部份都出自高登post。
宜家啲小朋友觀眾鍾意聽屎尿屁就日日講屎尿屁;二千蚊事件有引到好多小朋友恥笑就日日講;知道扮女人聲會令到班小朋友嘻嘻哈哈就日撚日用把死人聲扮達姐,連啲所謂潮文都只係求撚其一啲小朋友用初小文筆寫嘅垃圾

其實達狗一路走來始終如一就係迎合佢主要嘅觀眾,既然佢選擇擁抱小學雞,唔駛我地呢啲契弟嘅,just let it go,咁諗會開心啲
達哥港大中文系畢業都算係半個文人呀,連抽十五分鐘講下逃犯條例係咩事都唔肯,完全無所謂文人風骨可言。可能大家對佢期望太高啦,唔緊要既,咪繼續嘻嘻哈哈開台拍下廣告,佢改變時大家都會改變。
真係太多小朋友啦
以前講到振夫綱
宣揚真男人氣慨
而家係到扮女人聲,扮女人影相,扮弱智迎合小學雞

為左錢,你可以去到幾盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞