唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
咁都話冇問題
你以為自己邊個? 你又以為佢係邊個,佢係你邊個?
唔好睇到自己咁大
大家討論還討論
唔好比一直反達哥既波台狗帶風向
佢地開始加鹽加醋
我相信盲反唔會開個咁既post,哩個post好多都係曾經鐘意睇達哥,但係而家死左心/心淡左
其實班波台狗咩人黎?
好明顯有組織,冇可能一兩日開n個post講同一樣野跟住好多人嘈嘈嘈
睇清楚 嗰班友係平時一路都盲反開達哥班波台狗黎, 咩歌神譚詠倫/oliver吉魯豬腦.. 類似名, 分分鐘全部同一人開分身acc, 而呢個痴線佬係專追住達哥咬
我地冇阻達哥發達
講真 而家view數donate數對於達哥黎講已經九牛一毛
轉軚亦都合情合理
利益行先亦無可厚非
表你老母態咩都唔係屌緊哩樣
達粉低質開
見一個屌一個啦
真係唔知真心無腦定點
班窮西捐得幾多錢
睇開免費娛樂 你估達哥仲唔識醒咩
所以我覺得今次係好事
可以睇清一個人
成日都勸人錢搵唔哂
全香港最有錢嗰個都表咗態啦,你地又唔跟住做淨係怨婦咁屌個KOL做乜鳩姐

等睇你班撚屌俾人煽動完之後幾時炒車啦
唔岩你又露樣拍片放上黎睇下有冇後果?
叫人做永遠係最容易既一件事,
有風險又唔洗自己揹丫嘛
最衰係好多人都係逼緊佢表態呢,你估個個都好似你咁只係想佢中立陳述咩。自上幾次開始 達哥係咁比人逼之後,更加唔想講,上次D人點逼法你都有眼睇啦,大佬佢普通人都有壓力嫁,咁樣比班人施壓法,好辛苦嫁,你估佢係政治家咩,佢開台打下機嫁炸,返完成日工 比人抖下氣啦。
波台狗搞事就不嬲都有

成班人渣玩多一排就搵過另一樣野玩架啦,咁多人死又唔見佢地死
真心心淡。。。。。
寧願睇伍公子都唔再睇佢
班友講到達哥唔奶共就會乞食咁
我先咁講啫 事實就係達哥咁多年一直都有講開
咪一樣搵到食
最少playstation ea viutv嘅job都夠佢發達
咁如果佢真係為咗支那公司嗰大筆錢 就走去維穩嘅話 真係對佢好失望
就係咁簡單
而家係講緊為錢轉軚
如果一開波為左吸觀眾講啲討好觀眾既話
而家轉軚都是好正常
咁就唔好兄弟前兄弟後
btw而家兄弟俾人駡
達哥有冇幫過口
兄弟喎
醒下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞