唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
唔係要佢刻意提喎
講真琴日最大單嘅新聞都係呢單啦
一個用fifa時間係講新聞嘅人
竟然可以對呢件事隻字不提先至恐怖
仲要喺度講一堆花邊新聞
事實佢就係之前會講 而家就自動河蟹曬
咁樣唔係變質咁係咩?
我冇話要迫佢做啲咩咩咩 佢可以繼續咁樣做
但至少會引起我或者其他好多兄弟反感囉
以前佢64晚開台時會話嗰日係嚴肅嘅日子嗰時你老母仲未俾你咁夜上網?
算啦 佢唔提有佢既自由
只不過我知好多資深兄弟都對佢失望
望住一個人咁樣變左
好多野都翻唔到轉頭了
佢可以選擇唔講當普通日子

觀眾可以選擇對佢失望

開post都係講自己感受...你覺得係迫達哥就當係迫囉
根本係兩回事 唔好拉埋一齊講好冇
達哥而家做緊嘅嘢最多係鼓勵人哋政治冷感
佢咁樣講過幾多次?曾經講過就已經叫習慣?
同埋佢有冇詳細講述6月4日發生過咩事?
既然不嬲都冇,點解忽然今年要?
咁佢唔講咪即係唔想講囉
但你地係咁屌佢喎
咁同用言語壓力迫人做野有咩分別?
想屌到佢講為止?
道不同不相為謀啊巴打
及早離開吧
777都有講琴日係一個充滿回憶嘅日子
達哥直頭乜都冇講啊
冇講=支持64仲衰過777
應該接接埋埋政府唔少廣告 好似VTC系列 所以唔敢講野
根本唔係提唔提
係點解講新聞時段連當日最重要嘅新聞竟然要避咗唔講
唔好拎真兄弟呢個名嚟做盲撐嘅藉口 亦都唔好畀兄弟呢兩個字 當正自己真係達哥兄弟
我睇台嗰時你都未戒奶
以前同佢喺check room互動交流 先真係兄弟所為
而家佢用呢班所謂兄弟嘅支持度做為佢賺錢嘅工具
咁樣仲可以叫係兄弟咩
唉 你搞事就死開啦 喺度用埋啲垃圾論據講廢話
如果真係要佢暗地裡表態
睇下達哥6月9會唔會開台就知

如果69都繼續開台扮無事 我會覺得好sad 因為周邊有野影令到佢無得忠於自己
其實我睇咗佢咁多年 原意係想提點佢多過想屌佢囉
同埋而家係佢接job方面嘅壓力逼佢唔做返以前嘅佢
見到因為backup佬所以體諒已經知樓主係弱智嗰堆
69星期日
收皮啦智障仔
「even係777都有講琴日係一個充滿回憶嘅日子
cctvb都有播
但達哥竟然可以隻字不提 自我審查到令人反感」
自己講完唔撚認?
其實睇咗達哥都好多年
到上次唔表態都覺得無咩野
但當新聞講下又有咩所謂
又唔係一定叫佢表態
講出嚟大家係chart room討論下
最多咪帶頭盔依家都成日郁下都帶啦
64提都無提默哀又無埋
達哥根本變哂
你同佢地講 等於雞同鴨講 佢地永遠話你逼人表態 同共產黨一樣 然後又話好多負擔 最後就問你 咁你做過啲咩 玩資格論 獨孤三味
根本我地愛之深責之切 見到達哥變左先屌 佢地到呢一刻都唔明我地想講乜 又唔肯承認達哥變左 當初係達哥講話 要做一個有情既人 唔係下下為錢 希望大家有勇氣 導人向善 呢啲全部係佢講
我諗無睇左咁多年達哥既話 今日都唔會咁失望
達哥連送中69都無提過 你覺得會點 應該都係搵啲花邊新聞凳下波鐘
你根本唔撚明 亦都可以講你係冇睇開就喺度搭嗲
事實真係因為嗰件事多咗好多人出聲體諒
同埋多咗好多人講請珍惜達哥
當然原因係因為達哥開咗咁多年台 好辛苦
而唔係因為backup佬事件 你可以當backup佬事件係一個啟發令人哋夠膽出聲珍惜佢同埋體諒佢
你估中立陳述事實唔會比啲有心人無限上綱咩
根本講又死唔講又死
有立場咁講又死中立講又死
根本冇可能會講69
要講已經一早講咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞